HPE OEM Solutions | Aces Direct

HPE OEM Solutions

HPE OEM Solutions

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is marktleider op het gebied van server, storage & network oplossingen. Hun jarenlange leiderschap op het gebied van techniek en innovatie heeft er mede voor gezorgd dat HPE een van de grootste OEM fabrikanten ter wereld is met een groot aanbod van industriële oplossingen van een hoogwaardige kwaliteit.

Wat is OEM?

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en is speciaal ontwikkeld voor System Integrators, die te maken hebben met specifieke (half)fabricaten die een belangrijk component vormen binnen een eindproduct. Dit kunnen complete IT systemen zijn zoals bijvoorbeeld een desktop of server die in zijn geheel wordt geïntegreerd binnen een eindproduct. Maar ook specifieke OEM componenten of software.

ACES Direct winnaar HPE OEM Integrator of the Year


Gemak en zekerheden binnen het HPE OEM programma

Als system integrator moet je kunnen vertrouwen op niet alleen een hoge kwaliteit van de geïntegreerde systemen of componenten, maar tevens prettig kunnen samenwerken met een partner die zijn afspraken nakomt en zekerheid biedt. Wij helpen je graag verder binnen het HPE OEM programma.

De voordelen van het HPE OEM programma:

  • Unieke oplossingen met een letterlijk IP
  • Mogelijkheid tot maatwerk oplossingen of whitelabel
  • Gegarandeerde prijsstabiliteit binnen vastgesteld termijn
  • Langere lifecycle, garantie en support

"IoT speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven en dus ook bij ons. Om tot de beste oplossing te komen inventariseren we eerst de beveiligingsbehoefte van de klant. Aan de hand van die behoefte kwamen we uit bij servers van HPE OEM. In dat traject zagen wij een grote meerwaarde in de gebundelde kennis van Heras, ACES Direct en HPE."

HARRIE VAN HEESWIJK - HERAS NEDERLAND

Het HPE OEM Solutions 4S Ecosysteem


Solutions


Krijg toegang tot de beste HPE server, storage & network oplossingen die geïntegreerd kunnen worden binnen de (half) fabrikanten die jouw organisatie produceert.

Alle systemen zijn voorzien van standaard 5-jaar garantie, NEBS certificering en 5-jaar gegarandeerde beschikbaarheid. Bovendien zijn de systemen voorzien van HPE InfoSight, waarmee eventuele technische problemen kunnen worden voorspelt en preventief worden opgelost. Alles om maximale uptime te garanderen en operationele kosten te verlagen.

Specialisten


Binnen het HPE OEM programma staan er verschillende specialisten klaar om jouw organisatie verder te helpen met:

  • End-to-end support
  • Het aanmaken van voorraden en eenheden (SKU'S)
  • Hulp bij certificering of unieke branding
  • Het verlengen of de transitie van de product lifecycle

Services


Met HPE PointNext services krijg je extra service die je als zakelijke partner mag verwachten. Zo krijgen alle OEM partners bijvoorbeeld en unieke pincode waarmee je zo snel mogelijk de juiste experts kunt spreken.

Supply Chain


Door de wereldwijde voorraad opslag van HPE OEM worden de logistieke processen optimaal uitgevoerd en wordt er een 24x7 ondersteuning gegarandeerd. Zodoende worden eventuele logistieke uitdagingen geminimaliseerd en hoeft jouw organisatie zich geen zorgen te maken over eventuele vertragingen tijdens het productieproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Mike Fransen - Key Accountmanager & OEM Specialist.

Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback