Cloud programma: online werken in de cloud | Aces Direct

Cloud

Cloud

De overgang van traditionele IT naar een cloud-variant is niet meer weg te denken uit een moderne organisatie. Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud-oplossingen om sneller op de markt te kunnen reageren, schaalbaar en flexibel gebruik te maken van oplossingen en beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Cloud


Wat is cloud?

Cloud kent vele verschijningsvormen, die in het verleden vaak werden ingedeeld in public, private en hosted / hybride. Binnen Aces Direct praten we daar niet meer over. Cloud is namelijk niet één oplossing, maar een speelveld aan mogelijkheden. Afhankelijk van de behoefte, heeft elke organisatie een eigen cloud-filosofie en cloud-strategie.

De nieuwe cloud

Wij zien een nieuwe cloud ontstaan, een cloud die;

  • Intelligent is
  • Samenwerking stimuleert
  • Transformatie ondersteunt

De intelligente cloud heeft een aantal clouddiensten als basis. Samen met passende security maatregelen krijgt uw organisatie inzichten, die eerder niet mogelijk waren. Denk aan oplossingen als Siri en Cortana: uw bedrijfsinformatie wordt verrijkt met het weerbericht en automatisch worden extra medewerkers ingepland om uw klanten optimaal te kunnen bedienen.

De nieuwe cloud doet meer, hij bevordert de samenwerking. In ons prive leven zijn we snel gewend geraakt aan Whatsapp, DatumPrikker en een online rooster. Wat zou het voor uw organisatie betekenen als deze oplossingen ook zakelijk inzetbaar zijn, gekoppeld aan de intelligente cloud? En ook de meer traditionele processen zoals samen, gelijktijdig, op verschillende plekken aan documenten werken mogelijk zijn.

Was cloud 10 jaar geleden vooral een andere manier om traditionele IT moderner te maken, vandaag de dag transformeert de nieuwe cloud uw manier van organiseren. Zaken die vroeger onmogelijk leken, zoals binnen 4 uur een complete data-analyse laten uitrekenen: vandaag kan het. Of wat dacht u van de beveiliging van uw netwerk, devices en data op enterprise level, maar tegen een betaalbaar tarief: vandaag kan het.

  Feedback