Microsoft Office 365 voor iPad | ACES Direct

Microsoft Office 365 voor mobiele apparaten

Microsoft Office 365 voor mobiele apparaten

Welke kansen biedt Microsoft Office 365 voor uw bedrijf? Hoe past Office 365 binnen uw diensten? Office 365 is nu beschikbaar op mobiele devices. De Office 365- abonnementen omvatten de apps en services die bedrijven nodig hebben. Ze zorgen ervoor dat uw gegevens meer kunnen doen op hun favoriete apparaat terwijl uw bedrijfsgegevens veilig blijven.

Beveiliging en beheer
Ingebouwde beveiliging en hulpprogramma's

Office 365 zorgt ervoor dat u uw zakelijke gegevens veilig kan bewaren op mobiele apparaten. Office 365 biedt namelijk ingebouwde beveiliging en een set hulpprogramma's voor het beheren van toegang tot gegevens op telefoons en tablets.

Toegang eenvoudig beheren
Het beveiligingsbeleid is apparaatspecifiek aan te passen zodat uw gegevens gesynchroniseerd en alleen toegankelijk zijn op geautoriseerde telefoons en tablets. U kunt zelf gemakkelijk uw beveiligingsbeleid beheren en instellen.

Gegevens op afstand wissen
Office 365-bestanden van bepaalde apparaten wissen? u doet dit gemakkelijk en ook nog eens op afstand.

Bestanden delen met premium-bewerkingsfuncties
Een consistente Office-ervaring
Uw mobiele medewerkers zijn voorzien van samenwerkingshulprogramma's voor onderweg. Met het Office 365-abonnement heeft u een consistente gebruikservaring op verschillende apparaten voor het opslaan, delen en bijwerken van gedeelde Office-documenten, waarbij de inhoud en opmaak intact blijven.

Al uw bestanden opslaan en openen
U beschikt over voldoende ruimte voor uw bestanden, u heeft namelijk 1 therabyte opslagruimte in de Cloud. U kunt u documenten openen, opslaan, bewerken en delen in Onedrive voor Bedrijven, Dropbox voor Bedrijven of Sharepoint.

Premium-functies voor het werken met bestanden
Met premium-functies voor Word-bewerkingen, Exel-analyse en PowerPoint-presentaties kunt u uitstekend werk leveren vanaf elke locatie.

Ondersteuning en services
hulp wanneer en hoe u het nodig hebt
Om u optimaal te laten profiteren van uw investering in Office 365 worden de abonnementen geleverd met ondersteunings/en serviceopties.

Snel hulp van experts
Dankzij de hulp bij onboarding (engelstalig) kan iedereen direct aan de slag met Office 365. Ongeacht u Office 365 al gebruikt of wil installeren, er is altijd snelle hulp van experts beschikbaar.

persoonlijke ondersteuning
Het is mogelijk verhoogde ondersteuning te kopen mocht uw organisatie meer persoonlijke ondersteuning wensen.

  Feedback