SOPHOS Intercept-X | Aces Direct

SOPHOS Intercept-X

SOPHOS Intercept-X

De wereldwijde uitbraak van de WannaCry ofwel WannaCryptor 2.0 ransomware zal u niet zijn ontgaan. En dat terwijl data voor de meeste bedrijven als één van de kostbaarste bezitten wordt gezien. Eens te meer blijkt hoe kwetsbaar bedrijven nog steeds zijn. Door middel van SOPHOS Intercept-X houdt u uw data nu en in de toekomst veilig.

Voor een betrouwbare, structurele bescherming tegen dit soort bedreigingen is volgens Solution Advisor Patrick Luijkx een combinatie van bescherming nodig. “U moet uw systeem niet alleen beschermen tegen malware, maar ook een beschermingslaag tussen uw data en het netwerk toevoegen.”

Het beschermen van nu en de toekomst

Hoe u die combinatie bereikt? Volgens Patrick houdt u bestanden veilig door de inzet van SOPHOS Intercept-X. “Vroeger was de taak van beveiligingsoftware vooral het scannen van aanwezige bestanden. Als er een bedreiging inzat werd het bestand geïsoleerd en verwijderd. Tegenwoordig moeten we voorkomen dat de bestanden ons apparaat bereiken en vervolgens kunnen "opstarten". SOPHOS Intercept-X doet meer dan dat. Het wist niet alleen malware het analyseert alles wat de malware doet en herstelt eventuele schade.”

Wat doet SOPHOS Intercept-X?

  • Beschermen tegen Ransomware: Beveiliging tegen dreigingen die bestanden versleutelen/gijzelen en “losgeld” vragen om bestanden te ontsleutelen.
  • Anti-Exploit and Zero-Day Protectie: Ondersteunt en stopt dreigingen die nog onbekend zijn. Middels Next Generation Technologie worden dreigingen die zelfs in alle security laboratoriums en databases nog niet bekend zijn gestopt/geblokkeerd.
  • Roote Cause Analysis: Maakt het mogelijk om geïnfecteerde bestanden middels een analyse te achterhalen, vast te stellen waar de dreiging is binnengekomen en welke processen/registers zijn geraakt.

Hoe kan ik SOPHOS Intercept-X gebruiken?

U kunt SOPHOS Intercept-X in combinatie met SOPHOS Endpoint Protectie afnemen of als add-on toevoegen aan Endpoint oplossingen van derde security vendoren. Met deze oplossing bent u niet alleen beveiligt tegen bovenstaande dreigingen, ook met oog op GDPR compliancy zet u mooie stappen binnen uw organisatie en uw securitybeleid.

Meer informatie?

Patrick Luijkx

Partner Alliance Managert.013 762 19 02
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback