On-Premise | Aces Direct

On-Premise

On-Premise

In tijden waarin 'de cloud' ongekend populair is wordt vaak vergeten dat in sommige bedrijfsomgevingen een traditioneel datacenter met lokale server en storage altijd nog de beste oplossing kan zijn. ACES Direct biedt een breed assortiment in lokale server, storage en networking oplossingen. Met onze expertise helpen wij jouw organisatie graag aan de juiste configuratie en diensten.

Welke organisaties kiezen voor On-Premise?

  • Wanneer data onder geen enkele voorwaarde de eigen locatie mag verlaten.
  • Wanneer er wordt gewerkt met verouderde of bedrijfsspecifieke applicaties en software.
  • Wanneer er bewust wordt gekozen voor een CAPEX model (investeringsuitgave)
  • Wanneer er wordt gewerkt met grote (grafisch) databestanden.De voordelen van On-Premise


Voorspelbaarheid


Met On-Premise weet je direct wat je krijgt en wat het kost. Een eenmalige investering waarvan de kosten overzichtelijk en voorspelbaar zijn. Bovendien is de hardware jouw bezit. Tevens kun je met onze financieringsdiensten deze kosten alsnog spreiden en aan het einde van de looptijd volledig eigenaar worden.

Volledige Controle


Het beheer voer je zelf uit op het moment dat het jou uitkomt. Je bent immers niet afhankelijk van een fabrikant of leverancier. Dus geen onverwachte updates, prijswijzigingen of doorlopende contracten.

Offline Data Veiligheid


Met On-Premise heb je de mate van beveiliging volledig zelf in de hand bij zowel hard- als software. Bovendien kun je ervoor kiezen om het volledige datacenter, of een gedeelte hiervan, compleet te ontsluiten van het internet. Bijvoorbeeld de IT-Infrastructuur van een bedrijf in de maakindustrie waarvan bedrijfskritische data volledig ontsloten moet blijven van het internet.Wij gaan verder dan alleen de doos!

Een server via onze webshop bestellen en de volgende werkdag geleverd krijgen? Natuurlijk kan dat! Maar uiteraard staan wij graag klaar om je te voorzien van de beste oplossing en gemak. Buiten ons ruime assortiment en de vele strategische partnerships met fabrikanten voorzien wij in een compleet scala van advisering, pre-configuratie en on-site diensten.


Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback