HP Device as a Service (DaaS) | Aces Direct

HP Device as a Service (DaaS)

HP Device as a Service (DaaS)

Het wordt voor bedrijven steeds complexer en tijdrovender om de IT-omgeving te beheren en onderhouden. Naast de exponentiële toename van het aantal devices, moet de IT-omgeving overal en makkelijk toegankelijk zijn zonder op de beveiliging te moeten inleveren. Aces direct biedt hiervoor in samenwerking met HP één complete eersteklas IT-oplossing: HP Devices as a Service (DaaS).

Wat is HP DaaS?

HP Device as a Service (DaaS) is een dienst die Aces Direct in samenwerking met HP aanbiedt aan bedrijven vanaf 100 werkplekken. HP DaaS combineert de meest recente hardware samen met de beste service voor de gehele levenscyclus van de apparatuur. Van aankoop tot levering en van beheer tot onderhoud, met HP DaaS is alles goed geregeld. Bovendien betaalt u per device, waardoor u nooit teveel betaalt.

De juiste apparaten voor elke taak

Met HP DaaS kunt u de juiste apparatuur en toebehoren voor iedere taak kiezen, ongeacht het OS. Hierbij heeft u keuze uit de nieuwste pc’s, notebooks, mobiele en gespecialiseerde apparaten. Daarnaast ontvangt u ook perfecte technische support. Tot de programmacomponenten behoren namelijk wereldwijde ondersteuning, accidental damage protection en reparatie of vervanging op de volgende werkdag. HP DaaS zorgt ervoor dat uw team overal zonder zorgen kan werken.

Beheer met inzicht

HP DaaS ontzorgt u van apparatuurbeheer en helpt om apparatuur en mensen optimaal voor uw bedrijf in te zetten. De HP DaaS-programma’s bieden u namelijk real-time analyses, inzichten en proactief beheer. Met de analysefunctionaliteit voor al uw HP DaaS-apparaten profiteert u van proactieve probleemcorrectie. Dit zorgt ervoor dat uw activiteiten niet zomaar onderbroken worden. Daarnaast bewaken de HP Service Agents uw apparatuur, stellen real-time diagnoses en verhelpen problemen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en consistent computergebruik.

Flexibiliteit voor uw bedrijf

U betaalt bij HP DaaS slechts voor wat u gebruikt en dus nooit te veel. U kunt namelijk uw programma én uw apparatuur flexibel aanpassen om in wisselende personeels- of workloadvereisten te voorzien. U heeft één contract en een vaste prijs per apparaat, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

De voordelen voor uw bedrijf:

  • Verhoogt de productiviteit van werknemers en de efficiëntie van uw IT
  • U bespaart werk en tijd
  • Oplossing op maat
  • Problemen worden snel opgelost of voorkomen
  • Één contract, vaste prijs per apparaat
  • Optimale gebruikerservaring

Beschikbare pakketten

Hieronder vindt u de standaard pakketten. Wilt u een pakket op maat? Neem hiervoor contact op met onze Solution Advisor Mobility Paul van Erp.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback