Hardware doneren | Aces Direct

Hardware doneren

Hardware doneren

Patrick Luijkx

Patrick Luijkx

Partner Alliance Manager t. 013 762 19 02
Contactformulier

Hardware doneren aan een goed doel? Doneer uw hardware aan stichting Mooi zo Goed zo.

De Tilburgse stichting brengt kleinschalige wensen van bewoners en organisaties in Tilburg in vervulling. Om deze wensen te realiseren helpen bedrijven en organisaties mee. Dit doen zij door tweedehands goederen (in goede staat) aan te bieden.

Hardware doneren

U kunt gemakkelijk hardware doneren aan Mooi zo Goed zo. Wilt u dit? Neem dan contact op met ACES Direct. Wij komen de hardware kosteloos bij u ophalen en leveren het aan Mooi zo Goed zo. Wanneer de gedoneerde hardware bij de desbetreffende organisatie terecht komt, krijg u bericht van ACES Direct. Wij laten u weten waar uw gedoneerde hardware een tweede leven heeft gekregen.

Over mooi zo goed zo

Mooi zo Goed zo realiseert kleinschalige wensen van bewoners en vrijwilligers in Tilburg, die de leefbaarheid in de stad verbeteren en het sociale gezicht versterken. Bedrijven en organisaties helpen mee om deze wensen te realiseren. Ze doen dit met materialen, gereedschappen, inzet van personeel en geld. Concrete projecten zijn bijvoorbeeld een muurschildering, een boombank, gereedschappen om klussen te klaren, renovatie van een clublokaal, gezelschapsspellen of het opknappen van tuinen.

Daarnaast is het aanbieden van tweedehands goederen zeer bekend: bedrijven, organisaties en gemeente bieden tweedehands goederen aan die nog in goede staat verkeren. Deze worden gratis uitgedeeld. Alle Tilburgse organisaties kunnen daaraan meedoen. Mooi zo Goed zo zorgt voor de juiste match.

  Feedback