Recycling lege toner- of inktcartridges | Aces Direct

Recycling lege toner- of inktcartridges

Recycling lege toner- of inktcartridges

Cartridge Leeg? Help Stichting AAP.

Steun Stichting AAP met het inzamelen van lege toner- of inktcartridges uit uw printers, kopieerapparaten en faxen. Door deze gebruikte materialen in te leveren, ontvangt Stichting AAP een vergoeding waarmee een deel van de verzorgingskosten van de dieren betaald kan worden. Goed voor Stichting AAP, goed voor het milieu, goed voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen en bovendien volledig kosteloos voor jou.

Cartridges inleveren?

Voor enkele inktcartridges per jaar kan Stichting AAP je inzamelzakjes toesturen. Deze zakjes kunnen met één of twee cartridges naar Stichting AAP worden verstuurd. Voor grotere hoeveelheden zijn inzameldozen beschikbaar. Heb je voornamelijk inktcartridges, dan is een kleine inzameldoos geschikt (20x20x40 cm). Indien je tonercartridges inzamelt, dan kunnen Stichting AAP voorzien van een grotere inzameldoos (40x40x80 cm). Zodra je minimaal 20 bruikbare cartridges hebt ingezameld kan je jouw afhaalopdracht doorgeven. De cartridges worden vervolgens kosteloos bij je afgehaald.

Stichting AAP?

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. Stichting AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.

Meer informatie? Bekijk de website van Stichting AAP.

Meer informatie?

Heb je een vraag over de inzamelijk van lege inkt- en tonercartridges? Neem dan gerust contact op met je persoonlijke contactpersoon.

  Feedback