Softwarelicenties afstemmen op uw organisatie | Aces Direct

Softwarelicenties

Softwarelicenties

Softwarelicenties, je organisatie kan niet zonder. Duidelijk is dat er veel wordt geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe, nog betere software en vervolgens in de aanschaf ervan door de markt. De aanschaf van software maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van de totale IT-kosten. Alle reden om kritisch te kijken naar de softwarekosten in de organisatie. Daarnaast is het, in een organisatie die voortdurend in beweging is, bijna onmogelijk om altijd voor de volle honderd procent softwarecompliance te garanderen.

Verder is het essentieel dat software voorziet in de functionele wensen van de organisatie. Aces Direct biedt de mogelijkheid tot een Quickscan, waarbij zowel aandacht is voor de kostenkant als voor de functionele wensen. Gericht op besparing in tijd en geld kunnen wij tevens het beheer van de software verzorgen en duidelijkheid bieden in de kostenstructuur, ook voor een langere periode. Doelstelling daarbij is het aantal softwarelicenties volledig af te stemmen op de organisatie en het beheersen van de kostenkant. Wij bieden duidelijkheid in keuzemogelijkheden en in de kostenstructuur.

Meer informatie over je softwarelicenties?

Wil je meer weten hoe je softwarelicenties het beste kan toepassen op jouw bedrijf en hoe Aces Direct je daarbij kan helpen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon.

  Feedback