Altijd en Overal samenwerken | Aces Direct

Microsoft 365

Microsoft 365

Steeds meer organisaties veranderen naar een Employee First aanpak: medewerkers zo efficiënt en prettig mogelijk laten werken. Hoe zorg je voor een IT organisatie die hier op inspeelt zonder bestaande processen te verstoren, en flexibel blijft?

Met de cloud oplossingen op basis van Microsoft 365 en Dropbox zorgen we ervoor dat gebruikers beter, sneller én veiliger samenwerken, ongeacht tijd en plaats. Geef ons aan wat je wilt bereiken en we zorgen voor een stapsgewijze transitie naar het nieuwe werken.

De voordelen van Altijd en overal samenwerken


Overal samenwerken

Dankzij onze cloudapplicaties zijn documenten altijd beschikbaar, veilig opgeslagen en geschikt om door meerdere personen tegelijkertijd bewerkt te worden. Plaats-, tijd- en apparaat onafhankelijk. Minder mailen, gezamenlijk aan een project werken of het opzetten van een virtuele meeting. Het gaat sneller en eenvoudiger dan het organiseren van een potje tafelvoetbal in de kantine.


Altijd-up-to-date

Alle applicaties worden continu voorzien van nieuwe functies en beveiligingsupdates. Je bent dus altijd voorzien van de nieuwste versie zonder extra bijkomende kosten. Geen zorgen, indien gewenst kunnen we op gebruikersniveau korte instructievideo’s integreren waarbij alle medewerkers zelfstandig hun kennis over de nieuwste tools kunnen bijschaven.


Mix en match

Er zijn meerdere zakelijke Microsoft 365-abonnementen beschikbaar met verschillende programma's en functies. Niet iedere gebruiker heeft namelijk dezelfde vereisten en behoeften. Daarom zorgen we ervoor dat je verschillende abonnementen kunt combineren en matchen per (aantal) gebruiker(s), per maand. Ideaal voor organisaties die veelvoudig werken met flexibele arbeidscontracten.


Kostenbeheersing

Microsoft 365 is een op abonnementen gebaseerde service, wat betekent dat je een maandelijks bedrag (per gebruiker) kunt betalen in plaats van een groot totaalbedrag vooraf. Er is geen grote investering die om de 3-4 jaar terug komt, maar een vaste kostenstructuur. Daarnaast is het mogelijk om gedurende het contract bij te kopen of juist af te schalen.

Geef ons aan wat je wilt bereiken en wij zorgen voor een stapsgewijze transitie van implementatie tot en met adoptie.


De juiste keuze

Het bij elkaar klikken van een aantal Microsoft 365 opties lijkt eenvoudig. In de praktijk is de uitvoering inclusief fine-tuning van abonnementen, instellingen en een geslaagde gebruikersacceptatiecampagne een uitdaging. ACES Direct kijkt verder dan de technische toepassing en stemmen clouddiensten af op de wensen van je organisatie. Daarnaast helpen we eindgebruikers op een optimale manier gebruik te maken van de functionaliteiten. We maken samen van ICT weer een middel in plaats van een doel!


Security

Met een ruim aanbod aan verschillende beveiligingsinstellingen is Microsoft 365 een uitgebreid platform. Maar hoe zorg je voor een organisatie die voldoet aan voorschriften zoals de ISO, NEN en AVG? Het wijzigen van slechts één van de beschikbare instellingen kan een domino-effect hebben op de beveiliging. We maken je wegwijs in de verschillende functionaliteiten en dashboards van het platform. Samen kijken we naar de behoeften en eisen van de organisatie. Desgewenst werken we samen aan een verbetertraject om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen.


Gebruikersacceptatie & adoptie

Wat heeft het voor zin om de beste tools aan te schaffen als je ze niet optimaal benut? Om de belasting van de transitie niet te hoog te maken, stellen we een gefaseerd plan op. Daarmee laten we medewerkers geleidelijk kennis maken met de verschillende facetten van de Microsoft 365 suite. Omdat cloudapplicaties continu in ontwikkeling zijn biedt ACES Direct een periodieke update waarin de nieuwe functionaliteiten en hun werking worden toegelicht. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de geboden oplossing effectief ingezet is en blijft. Meer behoefte aan maatwerk trainingen? Wij gaan graag met je in gesprek.

Deze en nog vele andere klanten hebben wij voorzien van onze Altijd en overal Samenwerken oplossingen

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback