Het antwoord op al je thuiswerkvragen | Aces Direct

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Nooit eerder waren er zoveel mensen vanuit huis aan het werk. Wij zien veel vragen ontstaan over deze situatie en willen jullie daarbij helpen. Op deze pagina vind je onze IT-oplossingen voor thuiswerken, webinars die uw vraagstukken met betrekking tot thuiswerken behandelen en onze thuiswerk producten.

Vrouw werkend aan keukentafel op laptop met extra monitor.


Oplossingen voor thuiswerken

Vrouw die een digitale handtekening plaatst op haar mobiel.

Terugblik Webinar

Digitale ondertekenen

Benieuwd hoe je een e-signature tool kunt inzetten en hoe je daarmee alle beperkingen door thuiswerken volledig kan oplossen?

Een mobiele werknemer werkend op zijn laptop.

IT-oplossing

Mobiele werknemer

Wil je je medewerkers locatie onafhankelijk laten werken? Waar moet je als organisatie nou aan denken en welke uitdagingen zijn er?

Mogelijkheden van Microsoft 365 op verschillende devices.

Terugblik Webinar

Microsoft 365 en Surface

Samen nóg sterker met Microsoft 365 en Surface. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Microsoft Surface en de backend van M365?

Voorbeelden van AV-middelen in een winkelcentrum.

IT-oplossing

AV-middelen

Door het "nieuwe normaal" is het lastiger om bezoekers- en gebruikersstromen in goede banen te leiden. AV-middelen en ICT bieden uitkomst.

Lease visualisatie.

IT-dienst

IT Lease

Lease is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Daarnaast heeft lease vele voordelen ten opzichte van koop. Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Jabra headsets voor werken thuis en onderweg.

IT-oplossing

Jabra headsets

Zijn jouw medewerkers klaar voor het nieuwe werken op afstand? Jabra headsets zijn ontworpen voor samenwerking - waar je ook werkt.

Service

Branche benadering

Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen en valkuilen. Binnen een zorginstelling is dit anders dan voor een organisatie uit de transportsector. Daarom hebben wij teams opgezet die kennis hebben over jouw branche. Onze experts weten als geen ander hoe ze de link moeten leggen tussen uitdagingen in jullie branche en IT.

De iPad pro in een thuissituatie gepositioneerd op tafel.

Blog

Thuiswerken met de iPad Pro

Met de juiste technologie wordt het thuiswerken eenvoudiger. Klaar met die laptop? Hoe goed werkt de iPad Pro als thuiswerkapparaat?

Een microsoft teams meeting tussen 3 collega's.

Blog

Microsoft Teams

Contact tussen teamleden is belangrijk voor een goede samenwerking. Maar hoe doe je dat vanuit huis? Microsoft Teams maakt dit voor ons eenvoudig.

Een laptop, mobiel en tablet op een tafel.

Acties

Thuiswerk deals

Wil je niet te veel spenderen, maar ben je wel opzoek naar nieuwe producten voor je werkplek? Bekijk al onze lopende acties en profiteer van goede deals.

Aan welke producten kun je voor thuis denken?

Om te helpen bij de zoektocht naar producten die handig zijn om op afstand met elkaar te werken,
vind je hieronder een selectie van Hardware, Software en Accessoires.

Man gebruik makend van hardware, in dit geval een laptop.

Hardware

Er is een grote verscheidenheid in producten die je thuis kunt gebruiken. Om je op weg te helpen hebben we een selectie voor je gemaakt.

Ben je zelf al in het bezit van een Samsung Galaxy S, Note of Tab dan vind je op onze Samsung Dex pagina informatie hoe je van jouw Galaxy een pc-werkplek maakt.

Man die werkt met dropbox en Microsoft Excel.

Software

Een aantal merken bieden pakketten aan waarmee je makkelijk samenwerkt op afstand; bestanden deelt of zelfs documenten kunt laten ondertekenen door een tekenbevoegde collega.

Waar kun je aan denken op het gebied van software? We hebben een kleine greep uit de meest praktische software oplossingen voor je gemaakt.

Twee collega's in een meeting die gebruik maken van een laptop die aangesloten is op een extra scherm.

Accessoires

Een goede werkplek is uitgerust met accessoires die daarvoor zorgdragen. Waar kun je aan denken?

Naast monitoren met een ingebouwde docking, zijn er ook headsets met noise cancelling om het achtergrondgeluid tot een minimum te beperken. Wil je toch even naar buiten en je laptop beveiligen. Ook dat kan!

Heb je een andere vraag?

Zit je met een vraag en vind je hier niet het antwoord, laat het ons weten en we helpen je zo snel als mogelijk!

Stel hier je vraag!