Het antwoord op al je thuiswerkvragen | ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Nooit eerder waren er zoveel mensen vanuit huis aan het werk. Wij zien veel vragen ontstaan over deze situatie en willen jullie daarbij helpen. Op deze pagina vind je het antwoord op vragen die wij veel krijgen, maar kun je ook zelf vragen stellen!

Welke onderwerpen kun je hier vinden?

ACES Direct Webinars

In de komende weken organiseren wij een aantal webinars die jou helpen bij het direct aan de slag gaan vanuit huis. Bekijk de onderwerpen en meld je direct aan.


Geef thuiswerken een bliksemstart met Microsoft Teams

Veel mensen moeten opeens gedwongen thuiswerken. Maar hoe werk je dan optimaal samen? Robert Schmidt (Solution Advisor) geeft -wegens groot succes- nogmaals het webinar “Geef thuiswerken een bliksemstart met Microsoft Teams”. Hierin laat hij zien hoe je die dag nog aan de slag kunt met Microsoft Teams!

Wanneer?

  • Woensdag 8 april | 09:30 – 10:30
  • Vrijdag 10 april | 09:30 – 10:30

Digitaal ondertekenen (Adobe Sign)

Veel organisaties scherpen hun protocol aangaande het Coronavirus (COVID-19) aan en verplichten hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te werken. Dit heeft nogal wat effect op de dagelijkse werkzaamheden. Hoe gaan organisaties in deze onzekere tijden om met het tekenen van documenten nu er zoveel mogelijk thuis en op afstand gewerkt wordt?

Wanneer?

  • Woensdag 8 april | 14:00 – 15:00 uur

Altijd en overal samenwerken

Hadden organisaties al een aanpak die erop gericht was om medewerkers locatie onafhankelijk te laten werken, dan heeft de huidige situatie rondom het Coranavirus ervoor gezorgd dat deze aanpak versneld moet worden uitgerold. Waar moet je als organisatie nou aan denken en welke uitdagingen zijn er?

Op onze pagina “Altijd en overal samenwerken” vind je alle informatie, zoals een dergelijke transitie in normale omstandigheden zou verlopen. Uiteraard helpen wij graag bij het versneld uitrollen van dit proces.

Blogs


Help, ik mag thuiswerken?

Thuiswerken omdat je een kuchje hebt? Voorheen voor velen onzin, vandaag -gelukkig- de realiteit. We werken massaal vanuit huis om ons steentje bij te dragen aan het wegdrijven van het Coronavirus. Voor onze organisatie was die omschakeling klein. Managing Director Sven van Boxtel benoemde het laatst al in zijn blog; mobiel werken is deel van ons fundament. Maar wat heb je praktisch nodig?

Relevante pagina’s

Hier vind je een verzameling van pagina’s die informatie bieden over op afstand samenwerken. Waar moet je aan denken en welke middelen zijn er beschikbaar.Microsoft Teams

Teams van Microsoft is een onderdeel van de Microsoft Office 365 suite. Het is één van dé samenwerkingstools. Het stelt medewerkers in staat om niet alleen te chatten en videobellen, maar ook om bestanden te ordenen, te delen en er (gelijktijdig) in samen te werken.

Wil je alle mogelijkheden weten? Volg het webinar of lees in onze blog hoe ons marketing team met Microsoft Teams samenwerkt.


Adobe Sign

Collega’s werken nu niet op dezelfde locatie en werktijden liggen in sommige gevallen ook verspreid. Daar komt bij dat niet iedereen de beschikking heeft over een printer of scanner. Hoe kun je dan toch onderling documenten uitwisselen en laten tekenen met een rechtsgeldige handtekening?

Adobe Sign biedt uitkomst. Volg ons webinar als je hier meer over wilt weten.

Ben je benieuwd welke kansen digitale transformatie jouw organisatie biedt?


Samsung Enterprise Editions

Dé zakelijke mobiele oplossing van Samsung, staat bekend onder de naam Enterprise Editions. Het grootste voordeel van de Enterprise Editions is dat er voor deze modellen gegarandeerd voor de duur van 2 jaar updates beschikbaar komen. Bedrijven kunnen daardoor op een kostenefficiënte manier standaardiseren op deze smartphones.

Meer informatie over deze oplossing? Bekijk dan de pagina.

Enkele thuiswerk tips

  • Begin de dag alsof je naar kantoor gaat. Dus douche, kleed je aan en ontbijt.
  • Zorg dat je een echte werkplek inricht. De bank lijkt aantrekkelijk, maar is op de lange termijn niet goed voor je lichaam
  • Zorg dat de ruimte waar je werkt vrij is van afleiding. Ideaal is het als je hiervoor een kamer/kantoortje hebt. Zo niet, omring je dan met alleen zakelijke spullen.
  • Ongemerkt zit je langer achter je notebook dan normaal. Stel vaste momenten in waarop je even wat anders doet en loop een rondje.
  • Fysiek sociaal contact met anderen is op dit moment lastig, maar wel belangrijk. Gebruik andere middelen om toch met familie, vrienden en collega’s in contact te blijven.

Aan welke producten kun je voor thuis denken?

Om te helpen bij de zoektocht naar producten die handig zijn om op afstand met elkaar te werken, vind je hieronder een selectie van Hardware, Software en Accessoires.Hardware

Er is een grote verscheidenheid in producten die je thuis kunt gebruiken. Om je op weg te helpen hebben we een selectie voor je gemaakt.

Ben je zelf al in het bezit van een Samsung Galaxy S, Note of Tab dan vind je op onze Samsung Dex pagina informatie hoe je van jouw Galaxy een pc-werkplek maakt.


Software

Een aantal merken bieden pakketten aan waarmee je makkelijk samenwerkt op afstand; bestanden deelt of zelfs documenten kunt laten ondertekenen door een tekenbevoegde collega.

Waar kun je aan denken op het gebied van software? We hebben een kleine greep uit de meest praktische software oplossingen voor je gemaakt.


Accessoires

Een goede werkplek is uitgerust met accessoires die daarvoor zorgdragen. Waar kun je aan denken?

Naast monitoren met een ingebouwde docking, zijn er ook headsets met noise cancelling om het achtergrondgeluid tot een minimum te beperken. Wil je toch even naar buiten en je laptop beveiligen. Ook dat kan!

Lopende thuiswerk acties

Wil je je werkplek inrichten en daar niet al te veel aan spenderen? Dan vind je hieronder een selectie van lopende thuiswerk acties.Blijf fit met de Samsung Galaxy S20 en GRATIS Galaxy Fit

Nu vrijwel iedereen vanuit huis werkt, is het belangrijk om fit te blijven. Samsung helpt je hier een handje bij. Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S20 ontvang je tijdelijk de Galaxy Fit (t.w.v. €99) GRATIS. Denk aan je lichaam en maak tijd vrij om fit te blijven.


NETGEAR Instant VPN voor de veilige thuiswerkers

Als werkgever en als werknemer is het van groot belang om vanuit huis een veilige verbinding te maken met het netwerk van jouw bedrijf. Voor veel bedrijven is dit “normaal”, maar niet voor iedereen. Hoe los je dit in een paar klikken op?


iiyama thuiswerkplek voorziening

De iiyama Prolite B2483HSU-B5 geeft niet alleen rust aan je ogen, maar is ook in hoogte verstelbaar.


€100 cashback op HP monitoren

Profiteer nu tot het eind van april van diverse cashbacks tot wel €100 op geselecteerde HP curved of docking monitoren.

Wil je weten welke acties er op dit moment nog meer lopen?


Er zijn meerdere acties die voor jou interessant kunnen zijn. Zodra er nieuwe acties beschikbaar komen, zullen we die zo snel als mogelijk plaatsen. Houd onze actiepagina dus in de gaten.

Heb je een andere vraag?


Zit je met een vraag en vind je hier niet het antwoord, laat het ons weten en we helpen je zo snel als mogelijk!

Stel hier je vraag!

  Feedback