Het antwoord op al je thuiswerkvragen | Aces Direct

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Vind het antwoord op al je thuiswerkvragen

Nooit eerder waren er zoveel mensen vanuit huis aan het werk. Wij zien veel vragen ontstaan over deze situatie en willen jullie daarbij helpen. Op deze pagina vind je onze IT-oplossingen voor thuiswerken, webinars die uw vraagstukken met betrekking tot thuiswerken behandelen en onze thuiswerk producten.

Vrouw werkend aan keukentafel op laptop met extra monitor.


Oplossingen voor thuiswerken

Vrouw die een digitale handtekening plaatst op haar mobiel.

Terugblik Webinar

Digitale ondertekenen

Benieuwd hoe je een e-signature tool kunt inzetten en hoe je daarmee alle beperkingen door thuiswerken volledig kan oplossen?

Een mobiele werknemer werkend op zijn laptop.

IT-oplossing

Mobiele werknemer

Wil je je medewerkers locatie onafhankelijk laten werken? Waar moet je als organisatie nou aan denken en welke uitdagingen zijn er?

Mogelijkheden van Microsoft 365 op verschillende devices.

Terugblik Webinar

Microsoft 365 en Surface

Samen nóg sterker met Microsoft 365 en Surface. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Microsoft Surface en de backend van M365?

Voorbeelden van AV-middelen in een winkelcentrum.

IT-oplossing

AV-middelen

Door het "nieuwe normaal" is het lastiger om bezoekers- en gebruikersstromen in goede banen te leiden. AV-middelen en ICT bieden uitkomst.

Lease visualisatie.

IT-dienst

IT Lease

Lease is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Daarnaast heeft lease vele voordelen ten opzichte van koop. Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Jabra headsets voor werken thuis en onderweg.

IT-oplossing

Jabra headsets

Zijn jouw medewerkers klaar voor het nieuwe werken op afstand? Jabra headsets zijn ontworpen voor samenwerking - waar je ook werkt.

Service

Branche benadering

Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen en valkuilen. Binnen een zorginstelling is dit anders dan voor een organisatie uit de transportsector. Daarom hebben wij teams opgezet die kennis hebben over jouw branche. Onze experts weten als geen ander hoe ze de link moeten leggen tussen uitdagingen in jullie branche en IT.

De iPad pro in een thuissituatie gepositioneerd op tafel.

Blog

Thuiswerken met de iPad Pro

Met de juiste technologie wordt het thuiswerken eenvoudiger. Klaar met die laptop? Hoe goed werkt de iPad Pro als thuiswerkapparaat?

Een microsoft teams meeting tussen 3 collega's.

Blog

Microsoft Teams

Contact tussen teamleden is belangrijk voor een goede samenwerking. Maar hoe doe je dat vanuit huis? Microsoft Teams maakt dit voor ons eenvoudig.

Een laptop, mobiel en tablet op een tafel.

Acties

Thuiswerk deals

Wil je niet te veel spenderen, maar ben je wel opzoek naar nieuwe producten voor je werkplek? Bekijk al onze lopende acties en profiteer van goede deals.