Werk overal, omdat het overal werkt | Aces Direct

Werk overal, omdat het overal werkt

Werk overal, omdat het overal werkt

Werk is niet alleen een plek waar we naartoe gaan, het is iets wat we doen, dus hoe (of waar) jij of je collega's ook moeten werken, er is altijd een Jabra-product dat kan helpen om de dag optimaal te benutten. Blijf relevant en concurrerend door de werkmethoden van jouw collega's te begrijpen en de juiste mix van oplossingen aan te bieden.

Thuiswerken

Als je thuis werkt, is het belangrijk om verbonden te blijven. Nu kun je gemakkelijk thuiswerken dankzij professionele headsets voor concentratie en samenwerking, om de hele dag productief te blijven.

De Jabra Evolve2 85 en Evolve2 65 professionele draadloze headsets zijn plug-and-play, direct uit de verpakking. Ze werken met alle toonaangevende UC-platforms, zodat je gemakkelijk kunt samenwerken met jouw team, ongeacht waar ze zich bevinden. De kenmerken die dit product toonaangevend maken, zijn onder andere de uitstekende batterijduur en de mogelijkheid om tegelijkertijd verbonden te zijn met je computer en je mobiele apparaat, om je dag kracht bij te zetten.

Door het kiezen voor een gecertificeerde headset ben je ervan verzekerd dat het direct uit de verpakking werkt (plug & play) en dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van jouw UC platform.

Waarom kiezen voor een professionele gecertificeerde headset?

Dankzij premium noise cancelling microfoons ervaar je de beste gesprekskwaliteit. Je gesprekspartner hoort dus alleen jouw stem en niet je omgevingsgeluid, zoals bij consumenten headsets. Daarnaast hebben de headsets fysieke bedieningstoetsen waarmee je eenvoudig gesprekken beantwoordt, het volume regelt en mute in-/uitschakelt. Al deze features zorgen voor de beste gebruikservaring van je platform en minder zorgen voor de IT afdeling.


Evolve2 85

De Evolve2 85 is een draadloze headset met superieure Active Noise Cancellation en geïntegreerd in gesprek-lampje om jouw productiviteit te verhogen.


Evolve2 65

De Evolve2 65 is een draadloze headset met geïntegreerd in gesprek-lampje en dubbele connectiviteit met twee bluetooth-apparaten. Ook heeft het een bereik van maximaal 30 meter tot je computer en/of smartphone.


Evolve2 40

De Evolve2 40 is een professionele headset voor grotere productiviteit en een uitstekende geluidskwaliteit voor gesprekken en muziek.

Werken vanaf je smartphone

Je moet altijd verbonden kunnen blijven, waar je ook bent, want het is belangrijk om nooit een gesprek te moeten missen. Dankzij smartphones kun je je werk overal mee naartoe nemen. Het is dan ook nog nooit zo eenvoudig geweest om verbonden te blijven met je UC-platform.

Professionele audio in handige draadloze oordopjes - Jabra Evolve 65t, Evolve 65e en Evolve 75e. Door de eenvoudige connectiviteit met je smartphone ben je in staat om naadloos gebruik te maken van alle toonaangevende UC-platforms voor gesprekken en vergaderingen. Ook kun je tegelijkertijd verbonden zijn met je computer en je smartphone, om je dag kracht bij te zetten. Met een lange batterijduur en een superieure geluidskwaliteit kun je professionele gesprekken voeren en urenlang samenwerken, met maximaal comfort en gemak.


Evolve 75e

De Jabra Evolve 75e bestaat uit 's werelds eerste professionele, UC-gecertificeerd, draadloze oordopjes. Voorzien van 3-microfoontechnologie, een geïntegreerd in gesprek-lampje, Active Noise Cancellation en een batterijduur van maar liefst 14 uur.


Evolve 65e

De Jabra Evolve 65e is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg. Met deze oordopjes die je om je nek draagt kun je oproepen beantwoorden en naar muziek luisteren, terwijl de headset dankzij Skype for Business- en UC-certificatie ook onderweg een superieure geluidskwaliteit biedt.


Evolve 65t

De Jabra Evolve 65t is ontworpen als 's werelds eerste UC-gecertificeerde, echt draadloze oordopjes. Ontworpen voor professionals die op of buiten kantoor werken en de vrijheid willen om 100% draadloos te zijn.

Overal vergaderen

Verbonden blijven was nog nooit zo eenvoudig, met intelligente, toonaangevende audio- en video-oplossingen om samenwerking te stimuleren, ongeacht waar je werkt.

De Pannacast, Speak 750 en de Speak 710 zijn professionele, plug-and-play oplossingen die je in staat stellen om het meeste uit je vergaderingen te halen.

De Jabra PanaCast en Speak 750 zijn uitermate geschikt voor het opzetten van vergaderingen. Dankzij de plug & play functionaliteit heb je in no-time een video-meeting via o.a. Microsoft Teams of Zoom. Je kunt de PanaCast bevestigen aan de muur of op een tafel standaard. Door het compacte design neem je de PanaCast & Speak 750 eenvoudig mee en maak je van iedere ruimte een moderne vergaderruimte.


PanaCast

De Jabra PanaCast is een plug-and-play video oplossing, ontworpen voor het verbeteren van besprekingen in vergaderzalen door gebruik te maken van 3 camera's en realtime samenvoeging om een volledig 180 graden beeld te geven van de ruimte.


Speak 750

Zet jouw vergaderingen kracht bij met naadloze, hoogwaardige audio. De Jabra Speak 750 is uitgerust met full-duplex geluid voor natuurlijkere gesprekken, UC-certificering en plug-and-play mogelijkheden. Zo hebben jij en je klanten maximale flexibiliteit tijdens vergaderingen.


Speak 710

Geniet van topkwaliteit geluid in een premium, draagbaar design voor jouw gesprekken en muziek, met de Jabra Speak 710 speakerphone. Het eerste professionele en persoonlijke apparaat voor vergaderen via een luidspreker met hifi-geluidskwaliteit voor heldere gesprekken en muziek.

Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback