ACES Experience | ACES Direct

ACES Experience

ACES Experience

Workshops

De ACES Experience is een ruimte waar we de nieuwste Apple-oplossingen kunnen presenteren in een 'natuurlijke omgeving'.

Het is gevestigd naast onze kantoren en wordt door onze ingenieurs opgezet en onderhouden om altijd de nieuwste en beste technologie te demonstreren.

iOS Deployment Workshop

In deze workshop leren bedrijven de vaardigheden, tools en kennis die nodig zijn om iOS-apparaten te implementeren en beheren. Discussies en hands-on activiteiten begeleiden bedrijven voor beslissingen die nodig zijn bij het implementeren van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf of van gebruikers zelf.

Mac Deployment Workshop

In deze workshop leren bedrijven de vaardigheden, tools en kennis die nodig zijn om macOS-apparaten te implementeren en beheren. Discussies en hands-on activiteiten begeleiden bedrijven voor beslissingen die nodig zijn bij het implementeren van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf of van gebruikers zelf.

Zero-touch Deployment

Wij kunnen demonstreren hoe je met een Mobile Device Management (MDM) en het Apple Device Enrollment Programme (DEP) Apple producten eenvoudig kan uitrollen en beheren zonder ze fysiek aan te raken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het proces voor de gebruiker nog eenvoudiger te maken door bepaalde schermen van de configuratie-assistent over te slaan, zodat gebruikers het apparaat direct na het uitpakken kunnen gebruiken.

Demo's

Naast workshops en demo's die volledige focus hebben op Apple, bieden we ook verschillende oplossingen aan van Apple partners. Bekijk de mogelijkheden van o.a. collaboration, Wi-Fi en Cloud-opslag.

Mobile first

Klanten verwachten een mobiele interactie, dus medewerkers moeten er klaar voor zijn om mee te gaan. Werknemers verwachten ook dat ze deze tools kunnen gebruiken voor hun werk.

Platform of choice

Voor zowel medewerkers als ontwikkelaars heeft Apple de beste applicaties die beschikbaar zijn voor bedrijven, en dit is waar ze mee willen werken.

Top talent

Als een zeer gewenst merk is Apple geweldig voor je bedrijfsimage, maar het is ook goed om top talent aan te trekken als ze weten dat ze Apple-tools gaan gebruiken.

Meer weten over Apple voor Enterprise? Neem contact op
  Feedback