Jamf Pro voor zakelijk gebruik | ACES Direct

De standaard voor Apple Management

De standaard voor Apple Management

Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle applicaties en software op iPhone, Mac, iPad of Apple TV. Er is geen enkel platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple platform en er is geen betere beheertool dan Jamf Pro. Jamf Pro bespaart IT-afdelingen veel tijd en kosten.

Devices uitrollen

Een apparaat uitrollen zonder het aan te raken. Jamf Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Program) nieuwe apparaten uitrollen, zonder het fysieke apparaat bij de hand te hebben. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en aan te zetten. Indien u gebruik maakt van een BYOD-programma, dan kunnen de gebruikers eenvoudig zelf hun apparaat aanmelden via een speciale website. Hierdoor blijft de privacy van de gebruikers bewaard en het bespaart uw IT-afdeling kostbare tijd.

Device managment

Met Jamf Pro kunt u vooraf profielen en scripts instellen, die u beschikbaar stelt voor uw gebruikers. Hierdoor kunnen zij eenvoudig zelf hun apparaat opstarten. Uw IT-afdeling heeft de devices vooraf geheel geconfigureerd, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft en de iPhone, iPad of Mac optimaal blijft presteren.

App managment

Met Jamf Pro kunt u speciale applicaties beschikbaar stellen, die uw gebruikers eenvoudig zelf kunnen downloaden en installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om een bepaalde applicatie tegelijkertijd op alle devices te installeren. Daarnaast krijgt u een bericht wanneer een applicatie toe is aan een update of patch. Hierdoor krijgt u snel inzichtelijk hoe het er met ieder afzonderlijk apparaat voor staat.

Inventarisatie

Jamf Pro inventariseert uw Apple-omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. Jamf Pro biedt u ook de mogelijkheid om te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

Self-service

De Self-Serviceomgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer zij problemen ondervinden met hun apparaat. Deze gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen en hierdoor kan er gerichter en efficiƫnter aan een oplossing worden gewerkt.

Disk encryptie

Bescherm uw data met schijf- en data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. Ook kunt u instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN-verbinding configureren of beveiligingsinstellingen wijzigen.

  Feedback