Digitale transformatie | ACES Direct

Digitale transformatie

Digitale transformatie

Bij veel organisaties staat digitalisering inmiddels hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt. Digitale transformatie biedt organisaties de kans zich beter te onderscheiden, onder meer door klanten op nieuwe manieren te benaderen en te bedienen.

De voordelen van digitale transformatie


Automatisering

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder moeten laten werken. Automatisering kan helpen om processen te versnellen. Op die manier is er meer tijd beschikbaar voor andere zaken.


MVO verantwoord

Digitalisering draagt bij aan het MVO-beleid, wat voor veel organisaties hoog in het vaandel staat. Door zoveel mogelijk digitaal en op een veilige manier met elkaar samen te werken, wordt het fysieke papier gereduceerd.


Efficiënt werken

Door digitale transformatie worden hele nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk gemaakt. Langdurige administratieve processen zijn verleden tijd. Hierdoor kunnen jouw medewerkers hun tijd effectiever besteden en met toekomstgerichte zaken bezig zijn.

De vier pijlers van digitale transformatie


Digitaal ondertekenen

Traditioneel wordt de totstandkoming van een overeenkomst als een langdurig, complex en locatieafhankelijk proces gezien. Overeenkomsten worden vaak door meerdere partijen geprint en gescand. ACES Direct heeft de oplossing voor veel frustraties: digitaal ondertekenen.


Digitaal facturatieproces

Het handmatig afhandelen van facturen is een omslachtig, foutgevoelig én duur proces. Efficiëntere factuurverwerking? Stap dan over op digitale facturatie. Dit zorgt voor een hogere verwerkingscapaciteit van de financiële afdeling in jouw organisatie.


Digitaal samenwerken

Applicaties vanuit Microsoft, zoals Sharepoint, Onedrive en Office 365, zijn niet meer weg te denken binnen de huidige infrastructuur van verschillende organisaties. Hierin zijn de eerste stappen naar digitaal samenwerken gezet. Alleen zijn veel organisaties niet op de hoogte van de vele functionaliteiten van deze applicaties die dergelijke oplossingen te bieden hebben.


Papierloos vergaderen

Binnen een organisatie vergadert men op vrijwel alle afdelingen. Hierbij wordt er vaak genotuleerd op papier en staat de organisator na afloop aan het kopieerapparaat om alle stukken te vermenigvuldigen. Dit zorgt niet alleen voor een hoop fysiek papierwerk, maar ook voor een hoge belasting voor het milieu. ACES Direct biedt u een oplossing: papierloos vergaderen.

Digitale arbeidsovereenkomst

De indiensttreding van een nieuwe collega is vaak een tijdrovende administratieve klus. Naast dat je bij het tekenen op papier afhankelijk bent van mensen, heb je ook nog het hele proces van printen, tekenen op locatie, handtekening van manager verzamelen etc. Digitaal ondertekenen is hierbij een uitkomst. Benieuwd hoe wij digitaal ondertekenen inzetten bij arbeidsovereenkomsten?


Referentiecase

Wij laten onze klanten graag vertellen over hun ervaringen. Lees in de klantreferentie van Cardea Jeugdzorg over de toepassing van onze oplossing digitaal ondertekenen.


Whitepaper

Lees onze in onze whitepaper ‘In 7 stappen naar een moderne werkplek’ welke blauwdruk wij hebben ontwikkeld om organisaties toekomstbestendig te maken.


Blog

In de blog ‘Onze tijd als handtekeningenjagers is voorbij’ vertelt onze HR-Manager Moniek van Beckhoven hoe wij digitaal ondertekenen toepassen en hoe dat drukverlagend werkt.

  Feedback