Digitale Transformatie | ACES Direct

Digitale transformatie

Digitale transformatie

Bij veel organisaties staat digitalisering inmiddels hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt. Deze ‘digitale transformatie’ biedt organisaties de kans zich beter te onderscheiden, onder meer door klanten op nieuwe manieren te benaderen en te bedienen.

Om de concurrentie aan te kunnen, zullen organisaties hun medewerkers slimmer in plaats van harder moeten laten werken en de processen stroomlijnen. Bovendien worden door digitale transformatie hele nieuwe producten en bedrijfsmodellen mogelijk gemaakt. Inmiddels beschouwt 86% van de CEO’s digitalisering als grootste prioriteit voor de organisatie.

ACES Direct ondervindt dat digitale transformatie de volgende stap is in een reeks technologische ontwikkelingen sinds de industriële revolutie. Deze transformatie gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren bij organisaties en bedrijven. Digitale transformatie is natuurlijk een containerbegrip, waarbij ACES Direct voornamelijk wil benadrukken dat het organisaties wil helpen met het reduceren van fysiek papier en zoveel mogelijk digitaal en op een veilige manier met elkaar samen te gaan werken. ACES Direct herkent hierin 5 specifieke pijlers waarbij we onze klanten kunnen helpen.

  Feedback