Veilig naar kantoor met Sensor Technology | Aces Direct

Veilig naar kantoor met Sensor Technology

Veilig naar kantoor met Sensor Technology

Digitale informatiekanalen kunnen ervoor zorgen dat gebouwgebruikers een veilige werkomgeving geboden wordt. Met innoverende sensor technology geven we inzicht in veilige werkplekken en looproutes en verwerken deze data op slimme plattegronden. werkplekken en veilige looproutes en verwerken deze data op slimme plattegronden. Zo brengen we onder andere:

Inzicht in veilige werkplekken
Inzicht in veilige looproutes
Multi-device zichtbaarheid
  • Real-time inzicht in data van beschikbare veilige (werk)plekken met voldoende (1,5m) afstand. Dit wordt weergegeven via desktop, smartphone en TV schermen in openbare ruimten (denk hierbij aan plaatsing bij ingangen, liften, etc.)
  • Inzicht in veilige looproutes (verplichte routering) op plattegrond om de kans op ongewenste samenscholingen te vermijden.
  • De mogelijkheid om je werkplek op voorhand te reserveren, zodat je verzekerd bent van jouw veilige plek op kantoor, school, etc.
  • Integratie met algemene bedrijfsinformatie en ad-hoc berichten om via 1 kanaal de gebouwgebruikers centraal te informeren, op een specifiek moment en in een eigen huisstijl.
  • Bijsturingsinformatie via Management rapportages waarmee o.b.v. historische data inzichtelijk wordt of het 1,5 meter protocol goed wordt nageleefd.
  • Integratie van de schoonmaakprocedures en klimaatvoorzieningen zorgt voor een gezamenlijke en integrale aanpak waarmee je controle krijgt over jouw gebouw.

Heeft de bovenstaande informatie jouw interesse gewekt, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Meer informatie?

Jacco Becht

Mentort.013 762 18 51
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback