Mobiele werknemer | ACES Direct

Mobiele werknemer

Mobiele werknemer

Tijd en plaats onafhankelijk werken is onmisbaar geworden voor organisaties die voorop willen lopen. De medewerkers staan hierbij centraal en verwachten van hun werkgever de beste IT middelen om optimaal te presteren. Hoe gaat de IT afdeling om met deze stijgende vraag naar flexibiliteit? 1000 mensen zijn immers 1000 wensen.

De voordelen van de mobiele werknemer


Hoger rendement

Medewerkers kunnen efficiënter werken op ieder gewenst moment en op iedere locatie. Met een notitieboekje vol aantekeningen teruglopen naar de vaste werkplek is verleden tijd. Maar ook thuiswerken wordt een stuk eenvoudiger te faciliteren. Flexibiliteit betekend kostenreductie. Samen kunnen wij de Return of Investment in kaart brengen.


Toekomst bestendig

Organisaties met ambitieuze groeidoelstellingen lopen voorop in de strijd. De IT afdeling is hierin een belangrijke schakel. Door medewerkers mobieler te laten werken met de beste tools is de organisatie klaar voor morgen. Dankzij onze kennis en samenwerking met fabrikanten kijken we vooruit en anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen.


Gelukkige collega's

Steeds meer organisaties veranderen van een IT first naar Employee first strategie. En terecht; gelukkige collega’s presteren beter. Wat is mooier dan op je eerste werkdag een gloednieuw device krijgen die met één druk op de knop werkt? Met onze deployment oplossingen is implementatie en schaalbaarheid eenvoudig, ongeacht de grootte van de organisatie.

" Dankzij ACES Direct hebben wij op efficiënte wijze 950 medewerkers tegelijkertijd kunnen voorzien van nieuwe mobiele devices. Alle toestellen zijn uitgepakt en opgeladen geleverd en tevens voorzien van een Samsung Knox configuratie. Door de korte lijnen tussen RIBW GO en ACES Direct werden vragen over het nieuwe toestel snel en adequaat beantwoord. Binnen enkele dagen was de klus geklaard! "

Tim Mutter - Adviseur Informatisering | RIBW Groep Overijssel

Je medewerkers mobieler laten werken? Wij helpen je!


De juiste devices

Door het in kaart brengen van de organisatie en het uitwerken van IT-persona’s adviseren wij bij het maken van de juiste device keuze voor de verschillende type medewerkers op de werkvloer. Daarbij houden we rekening met mobiliteit versus prestatie en de applicaties die in gebruik zijn.


Schaalbaarheid

Wij houden rekening met de gewenste aanschafmethode. Wij kunnen voorzien in zowel CYOD (Choose-Your-Own-Device) als Daas (Device-as-a-Service) of een mix hiervan.


Beheer & uitrol

MDM is een centrale oplossing voor het beheer van alle mobiele apparaten in een organisatie. Denk aan het centrale beheer van software (updates en upgrades), gebruiksrechten, instellingen en security. MDM en automatische enrollment oplossingen zorgen voor een veiligere en efficiëntere organisatie.


Services

Jouw project is ons project. Samen met onze strategische partners verzorgen wij de complete dienstverlening rondom de levering en implementatie van de mobiele devices. Daarbij kunnen wij ook voorzien van een volledig digitale verwerking van bruikleenovereenkomsten.


Referentiecase

Wij laten onze klanten graag vertellen over hun ervaringen. Lees in de klantreferentie van RIBW over welke uitdagingen wij voor ze hebben opgelost op het gebied van mobiel werken.


Whitepaper

Lees in onze whitepaper ‘In 7 stappen naar een Moderne Werkplek’ welke blauwdrukken wij hebben ontwikkeld om organisaties toekomstbestendig te maken.


Blog

In de blog ‘Wat is mobiel werken? Wij stellen onszelf voor’ vertelt Sven van Boxtel wat mobiel werken is, hoe het ons vooruit helpt en hoe het andere organisaties vooruit kan helpen.

Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback