HP met windows 10 pro | Aces Direct

HP met Windows 10 Pro

HP met Windows 10 Pro

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Contactformulier

Vanaf januari 2020 ontvangen Windows 7 apparaten geen updates of ondersteuning meer van Microsoft. Nu is dus het moment om over te stappen naar een modern apparaat met een besturingssysteem dat wél weer bij de tijd is. ACES Direct adviseert graag over welk HP Windows 10 apparaat het beste bij jou en je bedrijf past.

Nieuwe manieren van werken

Windows 7 apparaten ontvangen geen updates of support meer van Microsoft na 14 januari 2020. Dit heeft verschillende gevolgen:

  • Meer dan 50% van SMB is niet op de hoogte van de EOL van Windows 7.
  • 25% van hen heeft geen plan.
  • Eén van de belangrijkste redenen dat organisaties niet upgraden naar Windows 10 is dat applicaties, macro’s of modellen vaak alleen werken op Windows 7.

Waarom overstappen op Windows 10 devices van HP?

De apparatuur van HP is ontwikkeld voor de toekomst, met optimale beveiliging en innovatieve voorzieningen om jouw bedrijf de komende jaren veilig te houden.

Nieuwe manier van beveiligen

HP met Windows 10 biedt de meest veilige en optimaal te beheren pc’s, met unieke functies om organisaties te beschermen tegen de malware van de toekomst. Zorg dat je niet verrast wordt door cyberattacks die jou en je bedrijf tijd en geld kosten. De HP CyberSecurity Field Manual brengt in kaart hoe jij je business data kan beschermen:

HP Sure Start

Biedt hardwarematig afgedwongen bescherming met automatisch BIOS-herstel, wat inhoudt dat de pc altijd wordt opgestart met een orgineel HP BIOS.

HP Sure Run

Houdt uw kritische Windows 10 Pro-processen in de lucht met automatisch herstel zelfs wanneer malware die processen probeert over te nemen.

HP Sure Recover

Ze snel en veilig het meest recente Windows 10 Pro-image terug op uw pc's. Meer dan een netwerkverbinding is daarvoor niet nodig.

HP Sure View

Beschermt tegen ongewenst meekijken door middel van optioneel geïntegreerd privacyscherm van HP.

HP Sure Click

Biedt hardwarematig afgedwongen beveiliging voor webbrowsers om uw pc te beschermen tegen besmette websites, malware, ransomware en virussen.

HP Multi Factor Authenticate

Scherpt uw beveiliging aan met maximaal drie verschillende authenticatiefactoren, zoals vingerafdrukken en gezichtsherkenning.

Een vernieuwde werkplek

Werk vanaf vrijwel elke locatie met een (door middel van etsen) ontspiegeld touchscreen, een draadloze 4G LTE9-verbinding en geavanceerde functionaliteit voor videovergaderingen.

Creëer flexibele kantoorruimtes met het veelzijdige HP Thunderbolt Dock, Elite-beeldschermen en Windows 10 Pro.

Een HP Windows 10 device aanschaffen?

Dan ben je bij ACES Direct aan het juiste adres! Binnen ons bedrijf is een groot team aan specialisten aanwezig die met de juiste HP kennis advies kunnen geven over welk HP Windows 10 apparaat het beste bij jou en je bedrijf past.

Bekijk producten

  Feedback