There's an Evolve for everyone and a Speak to suit | Aces Direct

There's an Evolve for everyone and a Speak to suit

There's an Evolve for everyone and a Speak to suit

Download infographic

Verschillende collega's werken op verschillende manieren. Hoe zorg je ervoor dat al die collega's toch zo efficiënt mogelijk werken? Wij geloven dat apparatuur op maat hen hierbij ondersteunt. De behoefte van een bureau- of mobiele werker is afhankelijk van de omgeving waarin en de manier waarop ze werken. Ben jij op de hoogte van de manier waarop collega's werken? De juiste headset voor de juiste collega zorgt voor een verhoogde productiviteit.

Er zijn zes veel voorkomende werkmodi verdeeld tussen kantoor, op locatie en onderweg. Alle vereisen veel samenwerking en concentratie, waarbij het mobiliteitsniveau een andere behoefte bepaalt.

Standaard kantoor

Bureauwerker

Carlo zit het grootste deel van zijn tijd achter een bureau. Op die locatie heeft hij zijn concentratie nodig. Carlo kiest de Jabra Evolve 80.

Bekijk Jabra Evolve 80

Wandelgangwerker

Wieke wil productief blijven wanneer ze niet aan haar bureau zit. Wanneer de mogelijkheid er is gaat ze werken in gemeenschappelijke of ontspanningsruimtes. Wieke kiest de Jabra Evolve 75.

Bekijk Jabra Evolve 75

Flexibel kantoor

Externe werker

Tess werkt alleen extern. Omdat ze altijd geografisch gescheiden is van haar collega's, besteedt ze vaak veel tijd aan telefoongesprekken, waarbij ze verbinding maakt met haar team. Tess kiest de Jabra Evolve 65.

Bekijk Jabra Evolve 65

Flexibele werker

Femke werkt meestal maximaal twee dagen per week vanuit huis. Ze gaat ook regelmatig buiten de normale kantoorruimte met collega's samenwerken. Femke kiest de Jabra Speak 710.

Bekijk Jabra Speak 710

Onderweg

Road Warrior

Barry is meestal op bezoek bij klanten. Hij ziet de binnenkant van het kantoor alleen om benodigdheden voor klanten op te halen of terug te brengen. Soms heeft hij een vergadering. Barry kiest de Jabra Evolve 65e.

Bekijk Jabra Evolve 65e

Executive onderweg

Dave is meestal onderweg. Hij reist van de ene naar de andere management meeting. Hij heeft wel een vast kantoor, maar daar is hij bijna nooit. Dave kiest de Jabra Evolve 65t.

Bekijk Jabra Evolve 65t

Productiviteit binnen jouw organisatie verhogen?

Laat jouw verschillende gebruikers in kaart brengen. Samen met Jabra helpen we je hier graag bij. Bij aanschaf van 50 headsets of meer kun je zelfs gebruik maken van het Jabra "proef" programma. Je kunt het product of de producten die het beste bij jouw medewerkers passen dan eerst testen, voordat je tot aanschaf overgaat. Neem contact met ons op en laat je informeren.

  Feedback