Klaar met de file? Werk overal! | Aces Direct

Klaar met de file? Werk overal!

Klaar met de file? Werk overal!

Houdoe file; er is een grote kans dat je jezelf afvraagt waar die file heengaat. Laten we eerlijk zijn. Voorlopig gaan die files nergens heen. Maar wij, ACES Direct, willen anderen helpen houdoe tegen de file te zeggen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Wij denken dat mobiel werken bijdraagt aan een betere toekomst en een effectieve werkdag.

Kennisinstituut mobiliteit denkt dat automobilisten over vijf jaar er gemiddeld meer dan een derde aan reistijd bijkrijgen. Tijd die we efficiënter kunnen besteden. Of het nu eenmanszaak of een multinational betreft. Efficiëntie is het sleutelwoord van de moderne organisatie. Wij willen al die Nederlandse organisaties vooruit helpen door te doen waar we goed in zijn: IT.

Waarom moeten we mobiel werken?


Hoger rendement

We noemen het hierboven al. Efficiëntie, wij, Nederlanders, denken het tot in de puntjes te beheersen. Toch zien wij dagelijks ruimte voor verbetering. Wat is er efficiënter dan altijd en overal kunnen werken? Als je maar de juiste hardware en een goede verbinding met het internet hebt. Dat betekent niet alleen efficiënter maar ook tegen lagere kosten je werk uitvoeren.


Toekomst bestendig

Organisaties met ambitieuze groeidoelstellingen lopen voorop in de strijd. De IT afdeling is hierin een belangrijke schakel. Door medewerkers mobieler te laten werken met de beste tools is de organisatie klaar voor morgen. Dankzij onze kennis en samenwerking met fabrikanten kijken we vooruit en anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen.


Gelukkige collega's

Steeds meer organisaties veranderen van een IT first naar Employee first strategie. En terecht; gelukkige collega’s presteren beter. Wat is mooier dan op je eerste werkdag een gloednieuw device krijgen die met één druk op de knop werkt? Met onze deployment oplossingen is implementatie en schaalbaarheid eenvoudig, ongeacht de grootte van de organisatie.

Wat is mobiel werken? Wij stellen onszelf voor

Managing Director Sven van Boxtel legt uit wat mobiel werken is, hoe het ons vooruit helpt en hoe het andere organisaties vooruit kan helpen.

"De fundering van onze organisatie rust op zelfsturing. Mobiel werken is daar een cruciaal onderdeel van. Zo belangrijk dat wij er file's mee willen oplossen. Maar wat is mobiel werken? Ik neem jullie mee op reis door onze organisatie."

Wat heb je nodig voor mobiel werken?

Hardware

Om overal te werken heb je niet alleen een goede internetverbinding nodig maar ook de juiste hardware. Samen met onze Solution Advisors en Accountmanagers zijn wij op zoek gegaan naar de beste en favoriete hardware voor mobiele werkers. Compacte notebooks, tablets en smartphones zijn vanwege de vormgeving en het lage gewicht perfect om mee te nemen.


Software

Je bent veel onderweg, altijd bezig en dat ene bestand, dat bestand wat je nodig hebt is altijd buiten handbereik. Wat als je overal kunt werken? Of je in de sprinter naar Tilburg zit, het strand in Rio of in een Oostenrijkse berghut. Tijd en plaats zijn niet meer belangrijk. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of smartphone een internetverbinding en de juiste software. Werk slim, werk in de cloud.


Accessoires

Hard- en software ten behoeven van thuiswerken goed geregeld? Mooi! Maar vergeet deze onmisbare accessoires niet voor de mobiele medewerker. Zo is een noise canceling headset voor hinderlijke omgevingsgeluiden onmisbaar. Maar ook een notebookslot voor fysieke beveiliging van je laptop geen overbodige luxe.

  Feedback