Mobiel werken | ACES Direct
Mobiel werken

Mobiel werken

Mobiel werken

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Uw nieuwe werkplek

Mobiel werken is de nieuwe standaard en belooft een sterke stijging van de bedrijfs- en werknemersproductiviteit. De kantoorfunctionaliteit wordt namelijk uitgebreid tot buiten de fysieke bedrijfsmuren. Ook de ontwikkelingen rondom het thema mobility staan uiteraard niet stil. Personeel heeft toegenomen verwachtingen op het gebied van stijl en productiviteit. Werkplekken zijn meer en meer flexibel, zodat er altijd en overal gewerkt kan worden.

Kijken we naar hóe er gewerkt wordt, dan zien we steeds vaker een vervaging tussen werk en privéleven. Het zal duidelijk zijn dat de werkplek van nu een heel andere is dan voorheen. Voor organisaties is het dan ook belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen en hier tijdig op in te spelen. Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de nieuwe werkplek en de oplossingen die wij hiervoor beschikbaar hebben.

Speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik

HP Elite x3

Met de HP Elite x3 hebt u de kracht van een pc in handformaat dankzij de revolutionaire snelle processor, Windows 10 Mobile en toegang tot uw zakelijke apps en bestaande desktopapplicaties met HP Workspace.

 • Inclusief Desk Dock en Lap Dock
 • Supersnelle prestaties om uw zakelijke applicaties te draaien
 • Phablet, laptop en desktop in één device
Meer informatie
HP Elite x3
HP EliteBook x360 laptop

360 graden flexibiliteit in vijf standen

HP EliteBook x360

360° flexibiliteit in vijf standen, onovertroffen bescherming en een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten maken de dunne, lichte HP EliteBook x360 1030 de perfecte pc voor zeer mobiele professionals.

 • Draait op de nieuwste Intel Core i5 processor
 • 256 GB opslagcapaciteit voor al uw programma's
 • Zeer lange batterijduur met een prachtig design
Meer informatie

Een indrukwekkende 2-in-1 oplossing

HP Elite x2 1012

Deze tablet en notebook in 1 laat schoonheid en kracht samenkomen. Mobiele professionals hoeven onderweg dan ook geen enkele concessie te doen op het gebied van snelheid, connectiviteit, productiviteit en stijl.

 • Zeer dun (8mm) en licht aluminium (840gram)
 • Optioneel 4G incl gratis 200MB data per maand, 3 jaar lang
 • Optioneel travel of advanced smartcard toetsenbord
Meer informatie
HP laptop
HP Spectre laptop

Zet uw convertible PC naar uw hand

HP Spectre Pro x360

Kies voor de elegantie, flexibiliteit en met precisie vervaardigde HP Spectre Pro x360. Voorzien van een flexibel scharnier dat 360 graden draaibaar is. Klap het beeldscherm volledig om en verander uw notebook in een handomdraai in een tablet.

 • Robuust, licht aluminium en superdun (15,4 mm)
 • 13.3-inch scherm met optioneel hoge resolutie QHD
 • Een werkdag lang werken; tot 12,5 uur op één batterij
Meer informatie

Fantastisch van binnen en van buiten

HP ZBook Studio

Werk de hele dag soepel met de perfecte combinatie van kracht en schoonheid. De opvallende 15,6-inch diagonale HP ZBook Studio is HP’s dunste, lichtste en mooiste krachtige mobiele workstation. Maak een duidelijk statement met innovatieve stijl en prestaties.

 • Intel Quad-Core processor
 • Tot 32GB zeer veilig ECC geheugen (optioneel)
 • Tot 2TB NVMe PCIe SSD opslag (tot 3x sneller dan sata SSD)
Meer informatie
HP laptop
HP pro tablet 608

Compacte tablet met krachtige prestaties

HP Pro Tablet 608

Klein, elegant en zakelijk. Met de HP Pro Tablet 608 kiest u voor een nieuwe manier van werken. Profiteer van een scherp HD scherm, krachtige prestaties en een sterke combinatie van connectiviteit en snelheid.

 • Hoge resolutie 4:3 scherm 2048x1536 QXGA
 • Optioneel 4G incl 200MB data per maand cadeau, 3 jaar lang
 • Optioneel Travel keyboard of Rugged Case
Meer informatie

Trends: nu en in de toekomst

Mobiel werken moet worden ingezet om de zakelijke mogelijkheden van een bedrijf uit te breiden. HP Mobility kan uw manier van werken veranderen met innovatieve, toonaangevende producten en services. Met speciaal ontwikkelde mobiele oplossingen worden de workflows ontlast, zodat medewerkers vanaf elke locatie hun werk kunnen doen en hun klanten op een volledig nieuwe manier van dienst kunnen zijn.

Er zijn verschillende trends aan te wijzen op het gebied van mobility. Allereerst is er een ontwikkeling zichtbaar op het gebied van besturingssystemen. Daarnaast wordt het kunnen gebruiken van touchfuncties steeds belangrijker. Bij het gebruik van een tablet of 2-in-1-oplossing wil men ook steeds vaker een toetsenbord kunnen gebruiken en wordt het gebruik van een stylus-pen belangrijker. Werpen we een blik op de toekomst, dan is de verwachting dat voice (stemgestuurde commando’s) meer en meer gebruikt gaat worden.

4G

Connectivity

Wie mobiel werkt, wil ook overal verbonden zijn. Alleen dan kan gegarandeerd worden dat onderweg werken hetzelfde is als op kantoor of thuis. HP Enterprise Networking Services helpen organisaties hun bestaande draadloze infrastructuur beoordelen en upgraden. Oplossingen als HP Mobile Connect bieden pay-as-you-go breedbandmogelijkheden zodat gebruikers altijd verbonden zijn. Hiervoor is geen abonnement bij een mobiele provider benodigd.

Security

Security

Een belangrijk onderwerp rondom mobility is security. Hoe zit het met de veiligheid van gegevens en bestanden als een organisatie steeds mobieler gaat werken? Hoe houden we onze data veilig? Met Windows 10 hebben we in elk geval één van de veiligste OS-omgevingen in handen. Maar ook uw hardware wilt u goed beschermen tegen aanvallen van hackers. Dankzij de geavanceerde BIOS-protectie via HP Sure Start bent u altijd verzekerd van een zeer goede bescherming.

Altijd in business met HP Care Packs

Bescherm uw hardware investeringen en houd uw apparaten en bedrijf draaiende met behulp van HP Care Packs. Deze supportpakketten vergroten en verlengen de standaard garanties op software en hardware van HP. Of het nu gaat om Accidental Damage Protection, Tracking and Recovery, Onsite Repair Services of Defective Media Retention: HP heeft alles onder controle. Ideaal binnen elke bedrijfskritieke IT-omgeving.

  Feedback