Paperless office | ACES Direct
Paperless office

Paperless office

Paperless office

Robin Verelst

Robin Verelst

Solution Advisor t. 013 762 18 06
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

We zien steeds meer technologie op de werkvloer. Ondanks deze ontwikkeling vallen veel bedrijven terug op een vertrouwde partner: papier. Toch kunt u inmiddels efficiënter, kosten- en niet onbelangrijk milieuvriendelijker werken.

Nederland heeft een uitgebreide vergadercultuur. Ondanks of misschien door die cultuur hebben we veel klachten over al die vergaderingen. Agenda’s die op het laatste moment geprint worden of collega’s die in de file staan en laat zijn. Herkenbaar?

Efficiënter vergaderen

Die file kunnen we niet oplossen. Maar zou het niet prettig zijn als u of uw collega de file kunt vermijden? ACES Direct maakt aan de hand van onze paperless office oplossingen uw vergaderingen efficiënter en kostenvriendelijker.

Digitale documenten

In de huidige vergadercultuur moet vaak iedereen fysiek aanwezig zijn, krijgt iedereen een agenda op papier, worden bronnen in veelvoud geprint en maakt er ook nog iemand notities op papier. Door middel van bijvoorbeeld onze Cloud oplossingen kunt u al die documenten online en digitaal bewaren, versturen en bewerken. De stapels papier kunnen weg en u bewaart eenvoudiger het overzicht.

Lagere kosten en veiliger

Deze manier van –digitaal- werken zorgt niet alleen voor lagere kosten maar ook voor verhoogde veiligheid van gevoelige documenten. Zo zal het veel minder snel gebeuren dat niet bevoegde personen documenten onder ogen krijgen. Alleen de personen met de correcte bevoegdheid krijgen de documenten te zien.

Post 2.0

Niet alleen uw eigen papierstroom is aan te passen. Ook uw inkomende papierstroom is te optimaliseren. Door de opkomst van flexplekken zitten werknemers bijvoorbeeld niet altijd meer op vaste plekken. Hoe zorgt u dan dat die post toch eenvoudig bij de juiste persoon terecht komt? ACES Direct biedt een oplossing om die post bijvoorbeeld door de scanner halen en door middel van image recognition naar het mailadres van de juiste persoon te sturen. Dat scheelt u misschien niet direct papier maar wel tijd!

Meer informatie?

ACES Direct denk graag met u mee. Dit zijn maar een paar manieren waarop wij uw organisatie papiervrijer maken. Loopt u tegen een probleem aan of heeft u interesse in een van onze paperless oplossingen? Neem dan contact op met Robin Verelst. Samen maken wij uw bedrijf nog effectiever.

  Feedback