3D print en scan ACES Direct

3D print en scan oplossingen

3D print en scan oplossingen

Ondersteuning bij het waarmaken van uw ambities, dit is een belangrijke missie voor ACES Direct. 3D printen en scannen betekent voor veel bedrijven hét verschil bij ontwikkeling, efficiënt werken en overbrengen van kennis.

Of u nu wilt 3D printen bij u op locatie of bij een van onze partners, we zoeken de beste oplossing voor uw specifieke organisatie. Het is afhankelijk van uw vraag of het wijzer is om de techniek met daarbij de kennis in eigen huis te nemen of juist uit te besteden bij een daarvoor geschikte partner. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat de beste oplossing in uw geval is. We faciliteren alle diensten rondom 3D printen en scannen, gericht op uw wensen.

ACES Direct wil 3D-printing toegankelijk maken voor het MKB. We bieden het MKB een groot aanbod van hoogkwalitatieve, betaalbare 3D-printers, grondstoffen en toebehoren van verschillende fabrikanten. Graag horen we of je 3D printen wil ontdekken en een persoonlijke demonstratie op locatie of bij ACES Direct wilt beleven.

Advies over 3D print en scan

  • We gaan voor een onafhankelijk advies over ons aanbod 3D-printers, scanners en accessoires.
  • We willen 3D-printing bereikbaar en betaalbaar maken voor iedere organisatie, van eenmanszaak tot grootzakelijke productie bedrijven.
  • We verzorgen demonstraties op locatie of bij ACES Direct, om zo de verwachtingen waar te kunnen maken.
  • Iedere organisatie heeft een op maat advies nodig; wanneer het nu gaat om gezondheidszorg, productie, prototypingof promotie materiaal.

3D printers, 3D scanners en accessoires

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van 3D scanners, printers en toebehoren.

Bekijk het 3D print en scan assortiment

Meer informatie over 3D print en scan oplossingen

U bent op zoek naar de beste 3D print of scan oplossing voor uw situatie? Ik ondersteun graag in uw zoektocht, gebaseerd op uw wensen en eisen stellen we de best passende oplossing samen. Neem contact op voor meer informatie of een geheeld vrijblijvend gesprek waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van 3D printing en scanning.

Lees meer over...

  Feedback