3d scan service

3D scan service

3D scan service

ACES Direct komt bij u op bezoek en 3D scant op locatie. Naar aanleiding van een gesprek waarbij we uw wensen in kaart brengen, bepalen we welke scan oplossing we in gaan zetten. Alle voorwerpen, personen en alles wat stil staat kunnen we omzetten in een 3D bestand. Iedere situatie kent een eigen ideale 3D scan techniek. Een hoge resolutie en nauwkeurigheid voor bijvoorbeeld een reproductie, of u wil binnen een kwestie van een uur een borstbeeld van iemand geprint hebben.

3D Scan van u!
U kunt het niet zo gek verzinnen en ACES Direct zet het om in een 3D bestand. We scannen collega’s, uw familie en vrienden en laten ze vervolgens uitprinten op locatie in een mono kleur. Full color 3D geprinte beelden kunnen nagestuurd worden.

3D Scannen
Van scannen in Healthcare, industrie of andere applicaties zijn allemaal mogelijk met onze 3D scan service. We werken met een uitgebreid partnernetwerk en hebben in iedere situatie een match.

Mogelijkheden
Op basis van een vaste uurprijs komen we bij u op bezoek. Voordat we overgaan op 3D scannen maken we een vrijblijvend intake gesprek, hierbij worden de mogelijkheden gepresenteerd en gekeken of we u 3D scan wens in kunnen vullen.


Meer informatie over 3D scan service

Wilt u meer informatie over onze 3D scan service? Neem contact op voor meer informatie.
  Feedback