3D printen

3D printen

3D printen

Hier kunt u direct aan de slag met het printen van uw idee, uw creatie. Onze misse is het bereikbaar maken van 3D printen voor het MKB. We faciliteren de mogelijkheid om direct te 3D printen wanneer u een 3D model heeft. Heeft u hulp nodig bij het maken van een 3D model vanaf een foto of idee, dan kunt u terecht bij onze design service. En kijk alvast wat we te bieden hebben in ons assortiment, voor een 3D print oplossing op maat kunt u natuurlijk even contact op nemen met uw accountmanager.
  • U ontvangt een onafhankelijk advies over ons aanbod 3D-printers, 3D scanners en accessoires.
  • We willen 3D-printing bereikbaar en betaalbaar maken voor iedere organisatie, van eenmanszaak tot grootzakelijke productie bedrijven.
  • U ontvangt een advies op maat. Of het nu gaat om gezondheidszorg, productie, prototyping of promotiemateriaal, ons advies is altijd toegespitst op uw bedrijfssituatie.
  • U heeft de keuze uit een demonstratie op locatie of bij ACES Direct. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
Omdat we ervaren dat verschillende type bedrijven veel eigen wensen en eisen heeft aan het eindresultaat wat een 3D printer produceert, hebben we passende pakketten samengesteld. Ieder pakket heeft een start training in zich om de printer te leren kennen, het materiaal en indien gewenst ook de eerste stappen tot 3D ontwerpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

3 print en scan assortiment

Meer informatie over 3D printen

U bent op zoek naar de beste 3D print of scan oplossing voor uw situatie? Ik ondersteun graag in uw zoektocht, gebaseerd op uw wensen en eisen stellen we de best passende oplossing samen. Neem contact op voor meer informatie of een geheeld vrijblijvend gesprek waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van 3D printing en scanning.

Lees meer over...

  Feedback