Het Digitaal Magazijn

Het Digitaal Magazijn

Een bekende uitdaging voor de maakindustrie is het magazijn. U heeft uiteraard te maken met kosten; gas, water, licht, huur of afschrijving en arbeid. En denk eens aan de onderdelen die te lang blijven liggen omdat u ze zelden of nooit nodig hebt. Of onderdelen die u juist niet op voorraad hebt wanneer de situatie er net wel om vraagt. Met het Digitaal Magazijn kunt u hier een streep door trekken.

Het Digitaal Magazijn is een totaal oplossing ontwikkeld door ACES Direct. Hiermee kunt u 3D tekenen of scannen en vervolgens printen zo vaak en ad hoc als u maar wilt. Maar vooral ook de gehele workflow die de (3D) documentatie met zich meebrengt, dus het opslaan, delen en bewerken hiervan, hebben we geborgd in deze oplossing. Om er zeker van te zijn dat uw bestaande proces nooit in het geding komt hebben we de oplossing modulair gemaakt. U kunt dus het geheel (stap voor stap) of een specifiek onderdeel implementeren.

Team Industrie

ACES Direct biedt met team Industrie een groep specialisten die u graag verder helpen in het traject dat hoort bij de adoptie van een nieuwe productie technologie. Wij analyseren uw organisatie om de gehele business case in kaart te brengen. Teneinde u advies op maat te kunnen bieden en indien gewenst samen de implementatie ervan te realiseren.

Jan-Willem Smit

Uw magazijn op 1m²? Dat kan!

Jan-Willem Smit Solution Advisor Cloud
  Feedback