Security | Aces Direct

Security

Security

Beveiligingsuitdagingen kunnen innovatie flink in de weg staan. Organisaties willen hun medewerkers meer vrijheid geven met plaatsonafhankelijk werken en BYOD (Bring Your Own Device). Maar tegelijkertijd lijken hiermee de security risico’s toe te nemen.

Samen met de fysieke netwerkbeveiliging bieden wij een breed scala van securityoplossingen die zich specifiek toespitsen op eindgebruiker niveau binnen de moderne werkplek.

Een gelaagd security model


Procedures, beleid & awareness

ACES Direct helpt jouw organisatie bij het opstellen en implementeren van een functioneel informatiebeveiligingsbeleid. We stroomlijnen de processen en helpen bij het creëren van draagvlak voor het beleid. Wij beschikken over verschillende diensten om het awareness niveau binnen je organisatie te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerde phishingtest of interactieve cybersecurity cursussen.


Endpoints

Het beveiligen van een vaste werkplek is relatief eenvoudig. Maar wat te doen met alle mobiele devices? Op basis van het Sophos Intercept X platform zorgen we voor de beste beveiliging binnen een gebruiksvriendelijke beheer interface. Tevens bieden wij passende oplossingen op het gebied van Mobile Device Management. Of dit nu is voor Windows Laptops, Apple of Android devices, voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing op dit gebied.


Data

Heeft je organisatie de data lokaal staan of in de cloud? En in het geval van een incident of calamiteit, hoe snel bent je dan weer online? Voor zowel (public) cloud als lokale infrastructuur hebben wij de best functionerende backup oplossingen met hoge beveiligingsstandaarden. Hiermee behoud je volledige controle over de data, of deze zich nu binnen of buiten de organisatie bevindt.

  Feedback