Creatieve applicaties van Adobe | ACES Direct
Creatieve applicaties van Adobe

Lidmaatschappen Adobe Creative Cloud

Lidmaatschappen Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud biedt alles wat u nodig heeft om op intuïtive wijze te creëren en samen te werken. Al uw favoriete gereedschappen zijn opnieuw ontworpen met allerlei nieuwe functies. Deze functies helpen u om uw creatieve wereld synchroon te houden.

Met behulp van Behance en de social media portal kunt u uw werk aan anderen laten zien en om feedback vragen. Innovatieve gereedschappen en services helpen u uw werk te publiceren op een opvallende en pakkende manier. Een bibliotheek met zelfstudies helpt u nieuwe media onder de knie te krijgen, zoals de Digital Publishing Suite voor het maken van een iPad app, of het creëren van HTML5 websites vanuit InDesign CC. De implementatie en het beheer van software en licenties is dankzij gecentraliseerde beheerhulpmiddelen aanzienlijk eenvoudiger, dus ook gebruiksvriendelijker voor de beheerder van de IT omgeving.

Twee lidmaatschapsopties


Adobe Creative Cloud biedt twee lidmaatschappen voor teams: een volledig lidmaatschap en een enkelvoudig lidmaatschap.

Volledig lidmaatschap
Bij het volledige lidmaatschap krijgt u alle CC-desktoptoepassingen, extra service en exclusieve voorzieningen die Creative Cloud voor teams biedt.

Enkelvoudig lidmaatschap
Wilt u echter maar één CC-product, zoals Photoshop CC of Illustrator CC, is er het enkelvoudige lidmaatschap. U krijgt hierbij toegang tot de nieuwste versie van één desktoptoepassing, plus 20 GB aan cloudopslag en Behance ProSite. Heeft u twee enkelvoudige lidmaatschappen nodig? Dan adviseren wij u gebruik te maken van het volledige lidmaatschap, wat op dat moment financieel aantrekkelijker is. U heeft dan de keuze om het lidmaatschap per maand of per jaar te voldoen.

Beide lidmaatschappen worden beheerd via de gebruikersvriendelijke beheerconsole op het internet, hiermee kan de beheerder eenvoudig, binnen één lidmaatschapsovereenkomst, alle werkpleklicenties in de organisatie toevoegen, bijhouden en overzetten.

In onderstaand overzicht staan alle verschillen in een duidelijk overzicht weergegeven:

Voorzieningen van Creative Cloud voor teams
  Feedback