HP Smart Printing Services contracten | Aces Direct

HP Smart Printing Services

HP Smart Printing Services

Smart printing, smart thinking
Printen moet gewoon werken: één klik en het is klaar. Geen problemen en geen gedoe. Maar naast eenvoud, wilt u ook flexibel kunnen zijn. Uw printerinfrastructuur moet perfect aan uw bedrijfswensen voldoen. Herkent u dit? Dan heeft u HP Smart Printing Services nodig. Flexibel, transparant en begrijpelijk. Deze Managed Print Service (MPS) omvat de hardware, supplies en diensten van zowel uw bestaande als uw nieuwe printers en kan precies aan uw eisen worden aangepast.

Eén overeenkomst is alles wat u nodig heeft
HP Smart Printing Services omvat alles wat er in uw bedrijf moet gebeuren: van printen, scannen en kopiëren, tot het digitaal verzenden van documenten. Of u er nu voor kiest om de hardware die u nodig heeft te kopen of te leasen, wij zullen u helpen om de perfecte mix van technologie voor uw bedrijf te selecteren. Daarna helpen wij u bij de installatie, met de ondersteuning van experts van HP. En om te zorgen dat u het hoogste rendement haalt uit uw investering, zullen we ervoor zorgen dat de HP- of overige apparatuur die u al heeft, naadloos wordt geïntegreerd in uw nieuwe, geoptimaliseerde printerpark. HP houdt voortdurend toezicht op uw apparaten en doet wat er nodig is om de uptime van uw printers te maximaliseren, met best-in-class servicemogelijkheden, terwijl uw kosten beheersbaar blijven.

Contractvormen
De overeenkomst kan volgens twee verschillende factureringsopties worden betaald: HP Base+ Click en HP All In.

HP All In
Met HP All In betaalt u een basisprijs per maand voor een minimumvolume van afgedrukte pagina's. Indien u meer pagina's afdrukt dan geschat in het minimumvolume, worden deze kosten aangerekend bovenop de basisprijs.

HP Base+ Click
Met HP Base+ Click betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de service en de afschrijving + een vast bedrag per pagina, wat betekent dat u echt alleen maar betaalt voor wat u print!

HP Level Pay
Met HP Level Pay betaalt u alleen voor de geleverde supplies. De vaste maandelijkse prijs wordt jaarlijks opnieuw berekend. Net als voor uw electriciteitsrekening thuis wordt bijkomend gebruik eenmaal aangerekend en indien u niet alles gebruikt, wordt dit het volgende jaar afgerekend door uw vaste maandelijkse prijs te verminderen.

De voordelen van HP Smart Print Services
HP Smart Printing Services betekent volledige ontzorging en optimalisatie van het printerpark, met als uitgangspunten:

 • transparantie
 • flexibiliteit
 • kosten optimalisatie
 • uniformiteit binnen de printerinfrastructuur
 • optimalisatie van de bedrijfsprocessen

Feiten die u moet weten over HP Smart Printing Services

 • 45% van de bedrijven consolideert IT producten en diensten naar 1 leverancier
 • organisaties hebben nauwelijks of geen inzicht in zichtbare en verborgen kosten
 • 67% van de Nederlandse organisaties is niet gestandaardiseerd op printers of MFP's en lopen hierdoor flinke besparingen mis
 • 92% van de bedrijven heeft behoefte aan inzicht in hun printing kosten
 • een gemiddeld bedrijf geeft tussen de 1 en 5% van de omzet uit aan het vervaardigen van documenten
 • ca. 23% van de helpdesk calls zijn printer gerelateerd
 • door de printing infrastructuur te optimaliseren zijn directe kostenbesparingen te realiseren tot 40%

Kijk ook eens naar een van de volgende onderwerpen.
- Inzicht in uw printgedrag
- Document Management

Of neem contact op met onze printing specialist.

  Feedback