Inzicht in uw printgedrag | Aces Direct

Inzicht in jouw printgedrag

Inzicht in jouw printgedrag

Ken je het printgedrag in jouw organisatie? Weet je hoeveel printers er staan en welke toners je nodig hebt? Hoeveel afdrukken er worden gemaakt en koop je centraal de verbruiksmaterialen? Weet je wat nu werkelijk de kosten voor printing zijn? Allemaal vragen waarop veel bedrijven het antwoord niet weten.

ACES Direct kan je antwoord geven op deze vragen en meteen jouw mogelijke besparing in beeld brengen. Onze printing specialisten komen bij je langs. De eerste keer gebruiken wij een USB stick waar software op draait die razendsnel het netwerk doorzoekt en alle aangesloten printers en multifunctionals registreert, ongeacht het merk. Tevens worden de tellerstanden van dat moment opgeslagen. De tweede keer, meestal een maand later, worden opnieuw de tellerstanden opgeslagen en inventariseren we de huidige locaties van de afdruksystemen.

Met behulp van deze Quickscan kunnen wij je antwoord geven op de vraag hoeveel printers er in jouw kantoor aanwezig zijn en hoeveel er werkelijk wordt geprint. Deze informatie, inclusief de informatie over toners, aantal pagina's per toner en tonerprijzen, koppelen wij aan onze database waarin bijna alle printers staan die de afgelopen 15 jaar geleverd zijn. Wij maken hiervan een helder rapport en presenteren je een voorstel om te besparen.

Alle mogelijkheden voor besparen worden toegelicht: van printers die goedkoper zijn in gebruik tot het verlagen van beheerkosten en de kosten van tonerbestellingen. Zo brengen wij zonder veel inspanning inzicht in jouw werkelijke huidige kosten.

Deze inventarisatie kost je niets, dus neem snel contact op met onze printing specialist.

  Feedback