Bespaar tijd en automatiseer uw documentstroom | Aces Direct

Bespaar tijd en automatiseer uw documentstroom

Bespaar tijd en automatiseer uw documentstroom

Bespaar tijd en geld met de automatisering van uw facturen en documenten. ACES Direct biedt koppelingen voor; factuurverwerking, vrachtbriefverwerking, aftekenlijstverwerking, documentverwerking en verkooporderverwerking.

In totaal hebben we meer dan 60 standaard koppelingen beschikbaar en zijn we continu in ontwikkeling om nieuwe koppelingen te ontwikkelen.

ACES Direct is uw partner als het gaat om scankoppelingen van uw ERP en TMS koppelingen. Staat uw applicatie hier niet tussen? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

  • Automatiseer uw factuurverwerking en documentstromen
  • Meer dan 60 koppelingen beschikbaar. Bijvoorbeeld: Visma, Exact, Sap.
  • ERP en TMS koppelingen

Factuurverwerking

De automatiseren van factuurverwerking zorgt voor een besparing door het snijden in tijdrovende en kostbare handelingen uit uw verwerkingsproces. Het bijkomende voordeel is dat u automatisch een digitaal archief ter inzage opbouwt.

Intelligent scannen

ImageCapture for Invoices is intelligente scan en herken software die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw administratie. De naadloze integratie van het programma zorgt ervoor dat er geen periodieke synchronisatie van stamtabellen nodig is.

Breng ook de fiattering van uw facturen in ImageCapture onder. Maakt u al gebruik van een workflow oplossing voor fiattering? ImageCapture sluit hier naadloos op aan.

Geautomatiseerde Factuurverwerking

Bedrijven en instellingen verwerken jaarlijks duizenden inkoopfacturen handmatig. Een tijdrovend en intensief proces.

Uw factuur wordt handmatig geboekt en voorgelegd voor accordering aan budgethouders. Hierna verdwijnen ze in een archief. Dat is niet alleen tijdrovend maar ook foutgevoelig. U kunt facturen kwijtraken en verliest kostbare archiefruimte.

Geautomatiseerde fiattering

ImageCapture Web biedt naast geautomatiseerde verwerking van facturen ook voor veel koppelingen de mogelijkheid tot digitaal fiatteren van facturen.

Na het inlezen van de facturen maakt het programma een automatisch boekingsvoorstel aan. Daar kunt u bij aangeven wie de factuur moet beoordelen. Om inzicht in de administratie te behouden wordt er een blokkade aangemaakt. Zo is er geen risico van betaling zonder accordering.

ImageCapture stuurt automatisch bericht naar fiatteurs met een melding dat de factuur klaarstaat ter akkoord. Een aangewezen fiatteur kan zijn web omgeving openen en daar kan hij facturen inzien, goedkeuren, afkeuren of doorsturen naar een collega. Na goedkeuring deblokkeert het programma de boeking in de administratie en wordt deze zichtbaar op de betalingslijst. U krijgt automatisch een bijlage bij het digitale document waarop u het volledige audit trail kunt teruglezen.

Administratieve afdelingen hebben vaak met veel tijd- en kostendruk te maken. Door gebruik te maken van ImageCapture verlicht u dit. De automatisering bespaart tijd en stroomlijnt uw processen die afhankelijk zijn van papieren documenten. Daarnaast kunt u archiefruimte terugdringen door de digitalisering. Door het automatiseren van herhalende handelingen dringt u ook het aantal fouten terug.

  • Document komt aan: PDF, TIFF, JPG, PNG, UBL, etc.
  • OCR Engine leest factuur uit en zet om naar digitale waardes
  • ImageCapture analyseert de waardes o.b.v. honderden algoritmes en herkenningspunten.
  • Op basis herkenningspunten wordt informatie uit verschillende systemen gehaald (Exact Globe bijv.)
  • Met de data van het document en uit het achterliggende systeem, wordt een voorbeeldboeking getoond.
  • Na acceptatie van de voorbeeldboeking wordt de factuur geboekt met een blokkade voor betaling.
  • Eventueel kan er binnen ImageCapture een fiatteringstraject worden gestart.

Financieel administratieve applicaties

Branche administratieve applicaties

Workflow applicaties

Accountancy portals

  Feedback