Xerox hardware en supplies services | Aces Direct

Xerox Print Supplies

Xerox Print Supplies

Bij de aanschaf van een Xerox machine heeft u de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe u uw verbruiksartikelen (zoals toners, drum etc.) wilt bestellen. Dankzij gratis tools van Xerox kan ACES Direct hierbij de volgende opties bieden:

Verbruiksartikelen kunnen los besteld worden via de webshop. Dit kan o.a. op de productpagina van de desbetreffende machine onder de tab “accessoires”.

Er kan een overeenkomst worden gesloten voor het automatisch toesturen van nieuwe verbruiksartikelen via de Xerox Supplies Services (XSS). Dit geldt ook voor Xerox toners voor niet-Xerox machines, de zogeheten Xerox Replacement Cartridges (XRC). Via een gratis servicetool krijgt u hierbij inzicht in het niveau en de status van de verbruiksartikelen in uw machines. Deze worden automatisch toegestuurd zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. Ga voor verdere informatie naar Xerox Supplies Services.

Dankzij Xerox PagePack wordt u compleet ontzorgd m.b.t. het bestellen van verbruiksartikelen en het onderhoud op uw machine(s). Bij deze overeenkomst (slechts 12 maanden) betaalt u een vast tarief voor zwart-wit en kleurafdrukken. Dankzij deze All-in tarieven bent u naast tijdige levering van verbruiksartikelen ook verzekerd van goede service. Alles is verwerkt in het afdruktarief, wat betekent dat u geen bijkomende kosten heeft. Voor meer informatie gaat u naar Xerox PagePack.

Voor een overzicht van alle Xerox systemen gaat u naar Xerox productoverzicht.

Meer informatie

Neem voor vragen of advies contact op met onze printspecialist

  Feedback