Xerox Pagepack: flexibel en kostenbesparend | Aces Direct

Xerox Pagepack: flexibel en kostenbesparend

Xerox Pagepack: flexibel en kostenbesparend

Veel organisaties zitten vaak vast aan langlopende contracten voor (multifunctionele) printers. Door het vastleggen van een volume voor zwartwit en kleurafdrukken zorgt dit voor hoge maandelijkse kosten. Wanneer er minder wordt afgedrukt, worden deze kosten vaak alsnog in rekening gebracht.
Door het aangaan van een PagePack overeenkomst kun je jouw printkosten eenvoudig reduceren, zonder dat je daarbij vastzit aan een vooraf bepaald (maandelijks) afdrukvolume. Dit biedt je de volgende voordelen:

Geen vastgesteld afdrukvolume per maand, WEL een zeer scherp tarief
Deze oplossing is gebaseerd op een 0 volume, wat inhoudt dat je alleen betaalt voor de afdrukken die je daadwerkelijk print. De afdrukprijzen bij machines met deze overeenkomst gelden als een ALL-IN tarief. Dit betekent dat kosten voor verbruiksartikelen (toners, drum etc.) én onderhoud hierin zijn meegerekend. De afdrukken worden eens per kwartaal gefactureerd.

Flexibiliteit
Bij een PagePack overeenkomst zit je niet vast aan een langlopend contract van 5 of 6 jaar. De looptijd bedraagt namelijk slechts 12 maanden. Zonder tegenbericht wordt dit na einde looptijd automatisch met dezelfde periode verlengd. Wanneer je de overeenkomst wilt beëindigen dien je dit uiterlijk 90 dagen voor het einde van de looptijd schriftelijk/per e-mail op te zeggen bij ACES Direct. Wanneer je hiervoor kiest moet je de machine aangesloten houden op het netwerk, zodat tot het eind van de periode de juiste tellerstanden worden doorgestuurd.

Vermindering van jouw printkosten en printafval
Met deze overeenkomst kun je jouw print- en kopieerkosten tot wel 30% terugdringen in vergelijking met het kopen van verbruiksmaterialen en service op het moment dat dit nodig is. Bij de ColorQube modellen, die met Solid Ink technologie werken, kan dit zelfs nog hoger oplopen.

Ontzorging dankzij support en service op afstand
Bij een PagePack overeenkomst kun je altijd rekenen op goede service. Dankzij bovengenoemde tools krijg je bij netwerk- en communicatieproblemen namelijk automatische e-mailwaarschuwingen. Daarnaast heeft de service afdeling dankzij verbinding met de machine inzage in de status, waardoor een probleem sneller verholpen kan worden.

Advies op maat
Voor verdere informatie over PagePack en tools van Xerox bel je met het algemene nummer 013-5300122 of neem je contact op met jouw persoonlijke accountmanager voor advies op maat. ACES Direct is Authorized Reseller van Xerox wat je de garantie geeft geadviseerd te worden door gekwalificeerd personeel.

  Feedback