Eenvoudig & veilig werkplekbeheer | Aces Direct

Eenvoudig & veilig werkplekbeheer

Eenvoudig & veilig werkplekbeheer

Houd grip op veilig hybride werken

Organisaties zien steeds vaker uitdaging in het goed en veilig beheren van hun werkplekken. Door de snelle groei in medewerkers en de komst van het hybride werken zijn veiligheidsrisico’s toegenomen en de uitrol van nieuwe devices complex geworden. Met onze integrale aanpak op het gebied van device- en endpointmanagement hebben wij altijd een totaaloplossing die past bij jouw unieke situatie.

Voordelen


Vereenvoudigd beheer


Behoud de regie op het veelvoud aan devices die binnen je organisatie gebruikt worden. Maar voorzie tegelijkertijd ook in alle wensen van de verschillende type gebruikers, zonder het overzicht te verliezen of beveiligingsrisico's te lopen. Door beheer vanuit één centrale managementtool en deels geautomatiseerde functionaliteiten werk je efficiënter én kostenbesparend.

Zero Touch Uitrol


Met Zero Touch Deployment krijg je vast en zeker een dikke glimlach op het gezicht van de eindgebruiker, want wie wordt er nu niet blij van een nieuw device dat zichzelf met één druk op de knop compleet geïnstalleerd én geconfigureerd uitrolt?

Applicatiebeheer


Door de groei aan applicaties en gebruikers die overal toegang hebben tot bedrijfsdata ligt het gevaar van shadow-IT of een datalek op de loer. Krijg grip op het gebruik van applicaties door privé en zakelijke data te scheiden.

Beveiliging op maat


Met onze UEM (Unified Endpoint Management) oplossingen stel je op eenvoudige wijze beveiligingspolicy ’s in die zowel bedrijfsbreed of per individuele gebruiker afgestemd kunnen worden. Minimaliseer risico’s door data te versleutelen en devices op afstand te vergrendelen bij verlies of diefstal. Ongeacht het type device of platform.

Meer inzichten


Laat data voor je werken en krijg meer inzicht in gebruikers-, software- en apparaatgegevens. Met hulp van uitgebreide analyses breng je verbeteringen aan op het gebied van workflows en identificeer je problemen en beveiligingsrisico's nog voordat deze daadwerkelijk optreden.

Schaalbaarheid


Door het configureren, installeren én beheren binnen onze MDM oplossingen worden organisaties wendbaarder. Het op- of afschalen van devices, voor tijdelijk of permanent gebruik, wordt drastisch vereenvoudigd.

"Dankzij Aces Direct hebben wij op efficiënte wijze 950 medewerkers tegelijkertijd kunnen voorzien van nieuwe mobiele devices. Alle toestellen zijn uitgepakt en opgeladen geleverd en tevens voorzien van een Samsung Knox configuratie. Door de korte lijnen tussen RIBW GO en Aces Direct werden vragen over het nieuwe toestel snel en adequaat beantwoord. Binnen enkele dagen was de klus geklaard!"

Tim Mutter - Adviseur Informatisering | RIBW Groep Overijssel

Lees hier ons complete referentieverhaal.


Onze veelzijdige aanpak


Inventarisatie

Om tot de beste oplossing te komen gaan we met je in gesprek om jouw bedrijfsdoelen in kaart te brengen. We maken een analyse van de huidige beheeromgeving en stellen gezamenlijk vast welke wensen en uitdagingen er zijn op het gebied van beheersbaarheid, beveiliging en dataverwerking. Indien gewenst maken we een uitgebreide analyse met metingen en een persona’s onderzoek.

Dé specialist aan tafel

Onze gecertifieerde Solution Advisors staan klaar om je te voorzien van het beste advies. Daarbij gaat onze kennis verder dan het product en houden we de menselijke factor altijd in het oog. Of het nu gaat om mobiele Samsung toestellen beveiligd met Knox suite of beveiliging (bijna) hardware matige laag met Mobile Iron of wellicht Apple Business Manager (jamf), Microsoft Intune, Google Zero touch of het bieden van een UEM-oplossing als Workspace One voor Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Mobile Content Management (MCM) oplossingen. Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring in het IT kanaal zijn de lijntjes met onze fabrikanten en partners kort. Wij zorgen ervoor dat de juiste partijen aan tafel komen!

Integrale totaaloplossing

Door ons brede portfolio en een veelvoud aan aanvullende diensten hebben wij altijd een oplossing die aansluit op jouw gewenste scenario. Daarbij gaan we projectmatig te werk en denken we mee tot in de kleinste details. Denk bijvoorbeeld aan uitgepakt leveren, het opkopen en verantwoord afvoeren van oude hardware of het digitaliseren van de gebruikersovereenkomsten bij de uitgifte van de devices. Door de inzet van onze strategische partners zijn wij in staat om van begin tot eind te ondersteunen.

Monitoren en bijsturen

Wil je zelf de volledige controle of geef je het liever uit handen? Afhankelijk van de situatie kunnen wij indien gewenst een aanzienlijk gedeelte van je beheer uit handen nemen. Gezamenlijk schetsen we de kaders, daarna zorgen wij ervoor dat jouw organisatie veilig en efficiënt opereert.

Samsung Knox
Microsoft Intune
jamf
Android Zero Touch
Mobileiron
VMware

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Blog

Shadow IT: de vergeten bedreiging?

Shadow IT is een groot probleem. Gek genoeg hoor ik er leidinggevenden zelden over. Echter wordt de dreiging van shadow IT flink onderschat. Dit leidt tot een groter risico voor onze data en IT-security.


Klantverhaal

RIBW: In 9 dagen naar 950 smartphones

Aces Direct voorzag 950 medewerkers van RIBW in negen dagen van smartphones. De toestellen zijn op locatie opgeladen, voorzien van Simkaart en volledig geprepareerd opgeleverd.


Klantverhaal

Cardea: De zorgplek van de toekomst

Robotverpleegkundigen, A.I. psychologen en VR chirurgen. Voor nu is het toekomstmuziek. Maar hoe ziet de IT- zorgwerkplek van 2020 er wel uit? Samen met Cardea is Aces Direct bezig met het inrichten van die plekken.