IPhone 8 en iPhone 8 plus: een nieuwe generatie iPhone - ACES Direct
IPhone 8 en iPhone 8 plus: een nieuwe generatie iPhone

IPhone 8 en iPhone 8 plus: een nieuwe generatie iPhone

Video

Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

iPhone 8 en iPhone 8 Plus staan voor een nieuwe generatie iPhone. Gemaakt van het sterkste glas ooit in een smartphone en met een sterkere band van een aluminiumlegering die ook in de luchtvaart wordt gebruikt.

Geschikt voor draadloos opladen.1 Water- en stofbestendig.2 4,7-inch en 5,5-inch Retina HD-displays met True Tone.3 12-MP camera’s voorzien van een nieuwe sensor en geavanceerdere beeldsignaalprocessor. Twee 12-MP camera’s op iPhone 8 Plus met verbeterde Portretmodus en de nieuwe Portretbelichting.4 Aangedreven door de A11 Bionic-chip, de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone. Spectaculaire augmented realityapps en -games worden moeiteloos ondersteund. iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Briljant én schitterend.

Bestel nu!

1 Oplaadmat afzonderlijk verkrijgbaar.

2 iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden.

Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

3 De displaygrootte wordt diagonaal gemeten.

4 Portretbelichting is verkrijgbaar in bètaversie.

Actieproducten

  Feedback