ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Paperless office voor educatie

Meer informatie? U belt of mailt mij...

Jasper Verhaaren

Jasper Verhaaren

Solution Advisor Software t. 013 762 19 24

...of ik bel u!

Paperless office voor educatie

We zien steeds meer technologie op de werkvloer. Maar ondanks deze ontwikkeling vallen veel bedrijven vaak terug op een vertrouwde partner; papier. Toch kunt u inmiddels efficiënter, kosten- en niet onbelangrijk milieuvriendelijker werken. ACES Direct staat klaar om u hierin te ondersteunen.

Efficiënter vergaderen
In het onderwijs wordt over het algemeen veel vergaderd. Herkent u dat dit niet altijd soepel loopt? Moet u vaak vlak voor de vergadering nog snel de agenda printen of wachten op die ene collega? ACES Direct kan u helpen om door middel van paperless office oplossingen die vergaderingen efficiënter en kostenvriendelijker te maken.

Digitaal
In de huidige vergadercultuur moet vaak iedereen fysiek aanwezig zijn, krijgt iedereen een agenda op papier, worden bronnen in veelvoud geprint en maakt er ook nog iemand notities op papier. Door middel van bijvoorbeeld onze cloud oplossingen kunt u al die documenten online en digitaal bewaren, versturen en bewerken. De stapels papier kunnen weg en u kunt eenvoudiger het overzicht bewaren en achteraf documenten bewerken.

Lagere kosten en veiliger
Deze manier van –digitaal- werken zorgt niet alleen voor lagere kosten maar ook voor verhoogde veiligheid van gevoelige documenten. Zo zal het veel minder snel gebeuren dat leerlingen of andere niet bevoegde personen rondslingerende documenten onder ogen krijgen.  Alleen de personen met de correcte bevoegdheid krijgen de documenten te zien.

ACES Direct denk graag met u mee. Loopt u tegen een probleem aan of heeft u interesse in een van onze paperless oplossingen? Neem dan contact op met onze specialist. Samen maken wij uw onderwijsinstelling nog effectiever.

Feedback