ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Mobiel werken

Meer informatie? U belt of mailt mij...

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25

...of ik bel u!

Mobiel werken

Uw nieuwe werkplek

Mobiel werken is de nieuwe standaard en belooft een sterke stijging van de bedrijfs- en werknemersproductiviteit. De kantoorfunctionaliteit wordt namelijk uitgebreid tot buiten de fysieke bedrijfsmuren. Ook de ontwikkelingen rondom het thema mobility staan uiteraard niet stil. Personeel heeft toegenomen verwachtingen op het gebied van stijl en productiviteit. Werkplekken zijn meer en meer flexibel, zodat er altijd en overal gewerkt kan worden. Kijken we naar hóe er gewerkt wordt, dan zien we steeds vaker een vervaging tussen werk en privéleven. Het zal duidelijk zijn dat de werkplek van nu een heel andere is dan voorheen. Voor organisaties is het dan ook belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen en hier tijdig op in te spelen. Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de nieuwe werkplek en de oplossingen die wij hiervoor beschikbaar hebben.
 

Een indrukwekkende 2-in-1 oplossing

HP Elite x2 1012

Deze tablet en notebook in 1 laat schoonheid en kracht samenkomen. Mobiele professionals hoeven onderweg dan ook geen enkele concessie te doen op het gebied van snelheid, connectiviteit, productiviteit en stijl.

• Zeer dun (8mm) en licht aluminium (840gram)
• Optioneel 4G incl gratis 200MB data per maand, 3 jaar lang
• Optioneel travel of advanced smartcard toetsenbord
HP laptop
                                meerinfo
HP Spectre laptop

 

Zet uw convertible PC naar uw hand

HP Spectre Pro x360

Kies voor de elegantie, flexibiliteit en met precisie vervaardigde HP Spectre Pro x360. Voorzien van een flexibel scharnier dat 360 graden draaibaar is. Klap het beeldscherm volledig om en verander uw notebook in een handomdraai in een tablet.

• Robuust, licht aluminium en superdun (15,4 mm)
• 13.3-inch scherm met optioneel hoge resolutie QHD
• Een werkdag lang werken; tot 12,5 uur op één batterij

 

                                                                                                                                       meerinfo

Fantastisch van binnen en van buiten

HP ZBook Studio

Werk de hele dag soepel met de perfecte combinatie van kracht en schoonheid. De opvallende 15,6-inch diagonale HP ZBook Studio is HP’s dunste, lichtste en mooiste krachtige mobiele workstation. Maak een duidelijk statement met innovatieve stijl en prestaties.

• Intel Quad-Core processor
• Tot 32GB zeer veilig ECC geheugen (optioneel)
• Tot 2TB NVMe PCIe SSD opslag (tot 3x sneller dan sata SSD)
HP laptop
                                meerinfo
HP pro tablet 608

Compacte tablet met krachtige prestaties

HP Pro Tablet 608

Klein, elegant en zakelijk. Met de HP Pro Tablet 608 kiest u voor een nieuwe manier van werken. Profiteer van een scherp HD scherm, krachtige prestaties en een sterke combinatie van connectiviteit en snelheid.

• Hoge resolutie 4:3 scherm 2048x1536 QXGA
• Optioneel 4G incl 200MB data per maand cadeau, 3 jaar lang
• Optioneel Travel keyboard of Rugged Case
                                                                                                                                       meerinfo

Trends: nu en in de toekomst
Mobiel werken moet worden ingezet om de zakelijke mogelijkheden van een bedrijf uit te breiden. HP Mobility kan uw manier van werken veranderen met innovatieve, toonaangevende producten en services. Met speciaal ontwikkelde mobiele oplossingen worden de workflows ontlast, zodat medewerkers vanaf elke locatie hun werk kunnen doen en hun klanten op een volledig nieuwe manier van dienst kunnen zijn.

Er zijn verschillende trends aan te wijzen op het gebied van mobility. Allereerst is er een ontwikkeling zichtbaar op het gebied van besturingssystemen. Daarnaast wordt het kunnen gebruiken van touchfuncties steeds belangrijker. Bij het gebruik van een tablet of 2-in-1-oplossing wil men ook steeds vaker een toetsenbord kunnen gebruiken en wordt het gebruik van een stylus-pen belangrijker. Werpen we een blik op de toekomst, dan is de verwachting dat voice (stemgestuurde commando’s) meer en meer gebruikt gaat worden.

 
4G Connectivity
Wie mobiel werkt, wil ook overal verbonden zijn. Alleen dan kan gegarandeerd worden dat onderweg werken hetzelfde is als op kantoor of thuis. HP Enterprise Networking Services helpen organisaties hun bestaande draadloze infrastructuur beoordelen en upgraden. Oplossingen als HP Mobile Connect bieden pay-as-you-go breedbandmogelijkheden zodat gebruikers altijd verbonden zijn. Hiervoor is geen abonnement bij een mobiele provider benodigd.
Security Security
Een belangrijk onderwerp rondom mobility is security. Hoe zit het met de veiligheid van gegevens en bestanden als een organisatie steeds mobieler gaat werken? Hoe houden we onze data veilig? Met Windows 10 hebben we in elk geval één van de veiligste OS-omgevingen in handen. Maar ook uw hardware wilt u goed beschermen tegen aanvallen van hackers. Dankzij de geavanceerde BIOS-protectie via HP Sure Start bent u altijd verzekerd van een zeer goede bescherming.

Altijd in business met HP Care Packs
Bescherm uw hardware investeringen en houd uw apparaten en bedrijf draaiende met behulp van HP Care Packs. Deze supportpakketten vergroten en verlengen de standaard garanties op software en hardware van HP. Of het nu gaat om Accidental Damage Protection, Tracking and Recovery, Onsite Repair Services of Defective Media Retention: HP heeft alles onder controle. Ideaal binnen elke bedrijfskritieke IT-omgeving.


 
                    
Feedback