Kwaliteitsmanagement | Aces Direct

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar staan we voor. Of het nu gaat om het geven van IT-advies aan onze klanten of om de manier waarop we omgaan met onze medewerkers: de kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Kwaliteitsmanagement is dan ook integraal opgenomen in onze bedrijfsvoering. Het zit verweven in onze bedrijfsprocessen. We blijven onszelf ontwikkelen op het gebied van kwaliteitsmanagement en MVO.

Mens, maatschappij en milieu: de pijlers van ons MVO-beleid

Aces Direct zet zich in voor de mens, de maatschappij én het milieu. Kiezen voor Aces Direct betekent kiezen voor een IT Business Partner die betrokken is.

Meer weten over het Aces Direct MVO-beleid en bijbehorende certificeringen?

Aces Direct: een ISO 27001 gecertificeerd IT Business Partner

Aces Direct heeft een solide informatiebeveiligingsbeleid en is ISO 27001 gecertificeerd. Zodat jij als organisatie verzekerd bent van een betrouwbare IT Business Partner die veilig omgaat met jouw data.

Meer weten over het informatiebeveiligingsbeleid van Aces Direct?

Certificeringen

Ontdek hieronder welke certificeringen Aces Direct heeft.

MVO Prestatieladder

Het MVO Prestatieladder Managementsysteem voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te maken. Momenteel is Aces Direct gecertificeerd voor niveau 3 op de MVO Prestatieladder.

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een toonaangevend duurzaamheidsinstrument. Aces Direct is in het bezit van een CO2-bewust certificaat van niveau 3 op de CO2-Prestatieladder, waarmee we koploper zijn op het gebied van duurzaam ondernemen.

ISO 9001-certificering

Aces Direct is een van de weinige IT Business Partners die voldoet aan de ISO 9001:2015 kwaliteitsnorm. Dit geeft jou de zekerheid dat je samenwerkt met een erkend en betrouwbaar bedrijf.

ISO 27001-certificering

ISO 27001 is de mondiaal erkende norm voor informatiebeveiliging. De norm stelt eisen aan het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Aces Direct is trots op het in 2022 verkregen ISO 27001 certificaat.

ISO 14001-certificering

ISO 14001 is de internationale norm voor een milieumanagementsysteem. Met het behalen van het ISO 14001:2015 certificaat laten we zien dat wij ons inzetten voor een beter milieu.

  Feedback