Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

Duurzaamheid als basis: ontdek hoe wij gaan voor maximale impact.

Sven van Boxtel (Managing Director) en Jordi Martin Lago (ESG en Compliance Officer) nemen jou mee in onze ambitie om de meest duurzame IT businesspartner te zijn. Ontdek hoe wij in elk facet van onze bedrijfsvoering milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde keuzes maken, voor maximale impact.

Duurzaam en betrokken: vandaag stilstaan bij morgen

Maximale impact maken en continuïteit bieden: dat is waar duurzaamheid voor ons om draait.

Als bedrijf voelen we de noodzaak om vandaag stil te staan bij de impact die we morgen willen maken. Daarbij gaat het niet alleen om de rol die wij als IT Business Partner spelen bij het ontwikkelen van technische oplossingen, maar juist ook om de impact die wij maken voor onze medewerkers, onze relaties en de wereld om ons heen.

  • Voor onze mensen

    Wij willen een blijvende impact maken op onze medewerkers door de best mogelijke werkgever voor ze te zijn. We bieden onze mensen continuïteit en bouwen samen aan een duurzame toekomst waarin werkzekerheid en een optimale werk-privébalans een centrale plek innemen. Ook maken we ons iedere dag hard voor het bieden van een veilig werkklimaat waarbinnen onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Onze duurzame dienstverlening is perfect afgestemd op jouw wensen

Ga voor een totaaloplossing

Met ons IT Retour Programma zorgen we ervoor dat jij op een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier van je verouderde of overbodig geworden hardware afkomt. Zo helpen we jou om bij te dragen aan een duurzamer morgen. We denken graag met je mee!

Environmental, Social en Governance: dit zijn de ESG-kaders van jouw duurzame IT Business Partner