Over ACES Direct | ACES Direct

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Organisaties helpen innoveren geeft ons een kick!

IT is de motor van onze ontwikkeling, innovatie en groei. Maar onze kern zit in de mensen daarachter. De persoonlijke klik was, is en blijft prioriteit nummer één. Want hoe digitaler onze omgeving wordt, hoe groter de impact is van het menselijke contactmoment.

Wij zien het als onze taak om jou de IT-omgeving te bieden die je helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Om erachter te komen in welke omgeving jouw organisatie zich helemaal thuis voelt, investeren we in het opbouwen van een openhartige relatie. Zodat we precies weten wat je doet, hoe je denkt en dus ook: wat je nodig hebt.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie profiteert van vooruitgang. En anticipeert op uitdagingen die je hoe dan ook gaat tegenkomen. Dat doen we door te blijven pionieren. En door strategische samenwerkingen aan te gaan met alle grote namen uit de IT-wereld. Onze bevindingen aan het front zetten we om in waardevolle adviezen.

De persoonlijke klik zoeken we ook met de wereld om ons heen. Het zit in onze natuur om actief duurzame IT-oplossingen aan te bieden, hard te werken aan CO2-reductie, klaar te staan voor mensen die het minder makkelijk hebben en te streven naar een supergelukkig team.

Wij zijn er vandaag voor jou én voor de wereld. Op die manier ben je klaar voor morgen. Voor volgende week. Voor de toekomst.

  Feedback