Apple | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

Apple

Apple

Services vanuit Aces Direct

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Hieronder een overzicht van de extra opties die wij kunnen aanbieden.

Apple Hybride Werken iPad


Hybride werken met iPad Pro of Air

Thuiswerken heeft een vlucht genomen en hybride werken lijkt de standaard geworden. Technologie heeft daarmee een nog prominentere rol ingenomen in ons dagelijks leven, maar nu ook zakelijk gezien.

Om de dag optimaal te benutten en productief te blijven werken, is de juiste technologie essentieel. Al snel wordt daarbij gedacht aan een laptop, maar er is een krachtig alternatief waar je misschien niet direct aan had gedacht: iPad Pro of Air.

Apple Financial Services

Apple Financial Services

In een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het essentieel om je medewerkers uit te rusten met devices die ervoor zorgen dat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Waarbij Apple vaak als voorkeursmerk wordt genoemd.

Apple Business Manager

Apple Business Manager

Voor bedrijven is het lastig om een grote groep Apple devices veilig te beheren en configureren. Of je nu tien of tienduizend devices hebt, met Business Manager van Apple kun je je Apple devices eenvoudiger dan ooit integreren, beheren, beschikbaar stellen en beveiligen.

Apple Employee Choice

Apple Employee Choice

Maak kennis met het nieuwe Apple model en de vijf principes die de implementatie van Apple devices vergemakkelijken en ervoor zorgen dat werknemers een echte vrije keuze hebben in het device waarop zij willen werken.


AppleCare for Enterprise

Met AppleCare for Enterprise werken deskundigen van Apple samen met jouw team om de hulpvragen rondom iPhone, iPad, Mac en Apple Studio Display in jouw bedrijf soepel te laten verlopen. Devices worden snel gerepareerd en vervangen en je ontvangt ondersteuning voor zowel je werknemers als je helpdesk.


Apple en Choose Your Own Device: de meest gestelde vragen

Een goed Choose Your Own Device-beleid zorgt ervoor dat medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Met een goede management-oplossing zijn ze prima te integreren in je bestaande CYOD-programma en kun je ze effectief beheren.


Apple Consultancy

Op welke manier zorgt jouw organisatie ervoor dat de het besturingssysteem van iPhones actueel en veilig blijft? Hoeveel tijd besteed je doorgaans aan het gereedmaken van een Mac of iPad? Hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Apple-ecosysteem en hoe integreer je deze binnen jouw organisatie?

De zakelijke wereld is mobieler dan hij ooit is geweest. Apple producten zijn ontworpen om ook op de werkvloer te excelleren. Daarnaast ondersteunen de producten collega's en geeft Apple hen wat ze nodig hebben om productief te zijn, ongeacht de locatie.

Krachtige hardware


Apple apparaten zijn uitgerust met krachtige hardware. Denk aan de hoge kwaliteit van de ingebouwde camera's, heldere displays en locatietechnologieën om werk soepeler te voltooien.

Intuïtive interface


De producten van Apple staan bekend om hun gebruikersgemak. Dankzij het intuïtieve interface kan je gebruik maken van vertrouwde gebaren zoals swipen, scrollen en tikken om te navigeren en werken.

Ecosysteem


Alle Apple apparaten werken naadloos samen om je efficiënter te maken. Met continuïteitsfuncties waarmee je een werkproject op je iPad of iPhone kunt starten en vervolgens op je Mac kunt afmaken.

Veilig


iOS en macOS zijn gebouwd op een UNIX-basis, waardoor ze stabiel en robuust zijn. Gegevens worden gecodeerd met beveiligings- en encryptiesleutels op bestandsniveau. Daarnaast beschermen regelmatige software-updates tegen beveiligingsbedreigingen.

Makkelijk beheer


IT afdelingen besparen veel tijd en kosten dankzij de Mobile Device Management (MDM) oplossing. Elke iPhone, iPad of Mac kan automatisch worden geconfigureerd, en alle apps en instellingen kunnen direct naar apparaten worden gepusht.

Consultancy


Aces Direct en Apple helpen jouw bedrijf vooruit. Samen brengen we de techniek en kwaliteit die je van thuis kent naar je bedrijf en collega's. Binnen ons bedrijf is een groot team aan specialisten aanwezig die met de juiste Apple kennis je IT-vraagstukken oplossen.

Meer informatie?

Jop Schräder

Solution Advisor t. 013 762 19 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.