De Apple shop - ACES Direct

Apple zakelijk kopen

 

De zakelijke wereld is mobieler dan hij ooit is geweest. Apple producten zijn ontworpen om ook op de werkvloer te excelleren. Daarnaast ondersteunen de producten collega's en geeft Apple hen wat ze nodig hebben om productief te zijn, ongeacht de locatie.

 

Krachtige hardware

 

Apple apparaten zijn uitgerust met krachtige hardware. Denk aan de hoge kwaliteit van de ingebouwde camera's, heldere displays en locatietechnologieën om werk soepeler te voltooien.

Intuïtieve interface

 

De producten van Apple staan bekend om hun gebruikersgemak. Dankzij het intuïtieve interface kan je gebruik maken van vertrouwde gebaren zoals swipen, scrollen en tikken om te navigeren en werken.

Ecosysteem

 

Alle Apple apparaten werken naadloos samen om je efficiënter te maken. Met continuïteitsfuncties waarmee je een werkproject op je iPad of iPhone kunt starten en vervolgens op je Mac kunt afmaken.

Veilig

 

iOS en macOS zijn gebouwd op een UNIX-basis, waardoor ze stabiel en robuust zijn. Gegevens worden gecodeerd met beveiligings- en encryptiesleutels op bestandsniveau. Daarnaast beschermen regelmatige software-updates tegen beveiligingsbedreigingen.

Makkelijk beheer

 

IT afdelingen besparen veel tijd en kosten dankzij de Mobile Device Management (MDM) oplossing. Elke iPhone, iPad of Mac kan automatisch worden geconfigureerd, en alle apps en instellingen kunnen direct naar apparaten worden gepusht.

Consultancy

 

ACES Direct en Apple helpen jouw bedrijf vooruit. Samen brengen we de techniek en kwaliteit die je van thuis kent naar je bedrijf en collega's. Binnen ons bedrijf is een groot team aan specialisten aanwezig die met de juiste Apple kennis je IT-vraagstukken oplossen.

 

Services vanuit ACES Direct

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Hieronder een overzicht van de extra opties die wij kunnen aanbieden.

 

Apple Financial Services

Met de nieuwe financieringsopties is het nog eenvoudiger om Apple producten op een kosteneffectieve manier in je organisatie te introduceren. Alle kosten met betrekking tot implementatie, beheer, accessoires en professional services kunnen worden meegenomen.
Lees meer

Apple Business Manager

Voor bedrijven is het lastig om een grote groep Apple devices veilig te beheren en configureren. Of je nu tien of tienduizend devices hebt, met Apple Business Manager kun je je Apple devices eenvoudiger dan ooit integreren, beheren, beschikbaar stellen en beveiligen.
Lees meer

Meest populaire artikelen

  Feedback