De Apple shop - ACES Direct

Apple zakelijk kopen

Steeds meer bedrijven gaan Apple zakelijk kopen en gebruiken. Apple apparaten gaan lang mee, hebben een hoge restwaarde, zijn bekend bij veel collega's en eenvoudig in gebruik. De MacBook, iMac en iPhone vinden de weg naar de zakelijke wereld. Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

De producten van Apple zijn niet alleen ontworpen om ons leven te ondersteunen op elke mogelijke manier. Ze maken ook ons werk makkelijker. Het Amerikaanse bedrijf helpt uw collega's samenwerken op innovatieve manieren. Apple producten zijn ontworpen om overal samen te werken waar samengewerkt moet worden. 

Apple zakelijk kopen = Naadloze integratie

Apple producten zijn krachtig en gebruiksvriendelijk. De apparaten hebben veiligheid hoog in het vaandel en zijn eenvoudig binnen een bedrijf uitrolbaar. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid zijn ze niet alleen eenvoudig uitrolbaar maar ook onderhoudbaar. Denk aan de ingeburgerde gebaren waarmee u een iPhone kunt bedienen: swipen,scrollen en tikken. Allemaal zaken die uit de "vrije tijd" bekend zijn en zorgen voor een simpele ingebruikname. Daarnaast heeft elk Apple apparaat functies die uw gehoor, zicht en motoriek ondersteunen. Ze zijn voor bijna iedereen bruikbaar. Hierdoor neemt het gebruik van Apple in het bedrijfsleven alleen maar toe.

​Krachtige hardware 

De Amerikaanse gigant maakt niet alleen goede software. De hardware van Apple behoort tot de krachtigste die u zakelijk kunt kopen. De ingebouwde camera van bijvoorbeeld een iPhone of iPad stelt u in staat uw inventaris te scannen en samen te werken vanaf de andere kant van de aardbol. De MacBook stellen u in staat uw werkzaamheden sneller dan ooit af te ronden. De krachtige processor en technologisch hoogstaande opslagmogelijkheden staan voor u klaar.

Veilig 

​De krachtige hardware, het goede design en eenvoudige gebruik is niet de enige reden dat steeds meer bedrijven Apple zakelijk kopen en gebruiken. Apple producten zijn ook ontworpen om uw data te beschermen. IOS en macOS zijn gemaakt op een UNIX platform hierdoor zijn deze platformen stabiel en duurzaam. Apple encrypt uw data aan de hand van uw unieke passcode. De regelmatige updates en controles in de app store zorgen ervoor dat uw systeem ook veilig blijft. 

Apple DEP

Zoekt u een manier om eenvoudig een groot aantal iOS devices te beheren en te configureren? Dan is Apple DEP (Device Enrollment Program) wellicht iets voor u. Via mobile device management meldt u alle iPhones, iPads en Macs eenvoudig aan zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

Apple oplossingen ACES Direct

Reparaties

Naast de standaard Apple-garantie, bieden we ook de mogelijkheid om de fabrieksgarantie te verlengen, of om een Servicelicense samen te stellen die aansluit op uw wensen. Dit alles kan zelfs met een eigen reparatieportaal. Wij hebben onze eigen in-house Apple Premium Service Provider.

Verzekering

Voor val-,stoot- en/of waterschade, diefstal, misbruik van gesprekskosten of verlenging van de fabriek garantie. Services aan huis.

Services

Wij zorgen ervoor dat organisaties en ondernemers kunnen vertrouwen op een efficiënte en vlekkeloze IT-omgeving en ondersteuning. Is IT complexer aan het worden? Met device management kunt u elk Apple apparaat in uw onderneming eenvoudig integreren en beheren in uw bestaande IT-infrastructuur.

Consultancy

Met onze consultants haalt u ervaren experts in huis, die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving optimaal blijft presteren en voor een optimale implementatie garant staan. Wij halen een last van uw schouders en beheren uw netwerk met gecertificeerde Apple technici.

Mobile Device Management

Mobile Device Managment (MDM) maakt de uitrol, het beheer, de configuratie en bescherming van Apple devices eenvoudig en overzichtelijk. Zo maakt MDM configuraties op afstand door de IT-afdeling mogelijk. Wij kiezen voor Jamf en ZuluDesk als MDM oplossing.

Device Enrollment Program

Het Device Enrollment Program (DEP) van Apple is ontwikkeld om al uw Apple producten eenvoudig te koppelen aan een MDM oplossing en zo de product beleving voor de gebruiker te optimaliseren.

Lease

“Lease geeft u toegang tot de technologie die u nodig heeft, niet tot de technologie die u zich kunt veroorloven”

“Met lease houdt u uw business ‘kapitaal’ beschikbaar voor groeiprojecten met een hogere toegevoegde waarde”

Buy Back; zakelijke Apple gebruikers

Wij bieden de mogelijkheid om al uw Apple machines in te ruilen. De vergoeding die hier tegenover staat kunt u weer gebruiken voor de aanschaf van nieuwe Apple hardware. Wij houden rekening met restwaarde als het om Apple producten gaat. Zo maken we het toegankelijk om uw IT en mobiliteit beheersbaar, veilig en betaalbaar te maken.

Apps met het oog op (tijdswinst)

iBabs voor papierloosvergaderen.

Showpad voor de optimale en meest up to date sales ondersteuning.

Microsoft Office 365 licenties via de Cloud en afrekenen per gebruikte oplossing per maand. Klik aan en klik uit.

Connectiviteit

Als uw netwerk niet goed in elkaar zit of slecht is beveiligd, dan kan dit de continuïteit van uw organisatie in gevaar brengen. Wij checken gratis of uw systemen goed geconfigureerd en voldoende beveiligd zijn. Om er zo voor te zorgen dat uw organisatie optimaal kan presteren.

Meest populaire artikelen

  Feedback