Certificering en prestatieladder | Aces Direct

Certificeringen

Certificeringen

De kwaliteit van advies en dienstverlening staat bij Aces Direct hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij reeds in 2010, als eerste IT-leverancier in Nederland, gecertificeerd voor de MVO prestatieladder. Daarnaast hebben wij niveau 3 behaald op de CO2-Prestatieladder en hebben wij ook het ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificaat behaald.

MVO Prestatieladder

Het MVO Prestatieladder Managementsysteem - Eisen en Certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken. Momenteel zijn we gecertificeerd voor MVO Prestatieladder niveau 3. Jaarlijks wordt ons MVO beleid beoordeeld door DNV.

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is als duurzaamheidsinstrument toonaangevend in de Nederlandse markt. De CO2-Prestatieladder heeft vijf niveaus, opklimmend van 1 naar 5. Hoe meer een bedrijf zich inspant om CO2-uitstoot te reduceren, hoe hoger de positie op de ladder. Aces Direct ontving onlangs het CO2-bewust certificaat voor het behalen van niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. Met het behalen van trede 3 op de ladder laat Aces Direct bij de koplopers te horen op het gebied van duurzaam ondernemen.

ISO 9001-certificering

De kwaliteit van advies en dienstverlening staat bij Aces Direct hoog in het vaandel. Dit wordt onderstreept met het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat. Aces Direct is hiermee een van de weinige IT-leveranciers die voldoet aan de ISO 9001:2015 kwaliteitsnorm. Voor u als klant heeft deze toekenning zeker voordelen. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een erkend en absoluut betrouwbaar bedrijf.

ISO 14001-certificering

ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Met het behalen van het ISO 14001:2015 certificaat laat Aces Direct zien dat wij continu streven naar verbetering op onze milieuprestatie en er alles aan doen om milieuschades te voorkomen.

  Feedback