Microsoft | Aces Direct

Microsoft

Microsoft


Microsoft Business 365

Microsoft 365 biedt organisaties een flexibele oplossing die voldoet aan strenge eisen op het gebied van gegevensbeveiliging en voorziet in een hoge mate van beschikbaarheid. Je koopt per gebruiker, vanuit een zakelijke portal, één licentie zo heb je altijd inzicht in de gebruikers en licenties.


Microsoft Surface

Onmisbaar binnen de moderne werkplek: Microsoft Surface. Ontworpen om te werken op afstand door de duurzame lichtgewicht materialen en ingebouwde beveiliging. Surface heeft een breed aanbod aan modellen met eigenschappen die aansluiten op de behoefte van de individuele medewerker.

Aces Direct en Microsoft zijn al partners vanaf het begin van dit millennium. Deze succesvolle samenwerking heeft ervoor gezorgd dat wij ondertussen duizenden organisaties vooruit hebben geholpen met Microsoft oplossingen.

Surface Gold Partner

Directe support

Demo mogelijkheden

Microsoft Partner in Software, Hardware en Cloud

Veel ervaring met Surface binnen grote organisaties

Gespecialiseerde Solution Advisors

Korte lijntjes met de Specialisten van Microsoft

Microsoft NCE


Microsoft lanceert NCE-licentiemodel

Microsoft voert enkele wijzigingen door die een grote impact hebben op Microsoft Cloud gebruikers wereldwijd. Er gaat het één en ander veranderen binnen de CSP contractstructuren. Gelijktijdig zullen de Microsoft Cloud diensten binnen alle contractvormen in prijs stijgen en komt het einde van het Open License Program in zicht. Het nieuwe 'New Commerce Experience (NCE)'-licentiemodel vervangt het CSP-programma.

Meer informatie?

Edwin Bastings

Solution Advisor t. 013 762 19 27
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback