HP | Aces Direct

HP

HP

Aces Direct streeft ernaar om samen met HP technologie toegankelijk te maken die het leven overal voor iedereen beter maakt: voor elke persoon, elke organisatie en elke gemeenschap.

Als HP Platinum Partner heeft Aces Direct de kennis en kunde in huis en biedt daarmee alles wat een ambitieus bedrijf nodig heeft – alles op één plek: beveiliging, betrouwbaarheid, prestaties. Ongeacht de grootte van je bedrijf, ondersteunen Aces Direct en HP jou bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen door je van de juiste technologie en oplossingen te voorzien. Samen met HP zetten wij ons volledig in om het meest duurzame portfolio te realiseren om jou als klant in staat te stellen met minder impact op het milieu meer te kunnen bereiken.

HP Wolf Security voor Bedrijven

Met de introductie van HP Wolf security voor Bedrijven heeft HP een eerstelijns beveiliging ontwikkeld met beschermingslagen zowel onder, in als boven het besturingssysteem. De beveiliging bestaat uit hardware- en softwarematige beveiligingscomponenten en kent meerdere services waaruit gekozen kan worden. Afhankelijk van onder andere de bedrijfsgrootte. Laat je informeren wat HP Wolf Security voor jouw organisatie kan betekenen.

  Feedback