Facturatie | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Facturatie

Facturatie

Wij maken het voor onze klanten graag eenvoudig. Daarom kunt u kiezen voor wekelijkse of maandelijkse facturatie.

Week- of maandfacturatie

Klanten bestellen op het moment dat het hen uitkomt, vaak dagelijks of zelfs meerdere malen per dag. Voor klanten die veelvuldig bestellen, is er de mogelijkheid om de bestellingen te clusteren binnen week- of maandfacturen. Dit leidt tot een helder overzicht en zorgt voor minder administratieve rompslomp.

Elektronische facturatie

Bij Aces Direct wordt er standaard elektronisch gefactureerd. Dit betekent dat er naast een PDF-document ook een UBL-document wordt meegestuurd. UBL is een bijlage in de vorm van een XML-file. Alle factuurgegevens staan hierin in een voor software leesbare en gestructureerde vorm opgeslagen.

De voordelen van elektronische facturatie

De digitale factuur biedt een aantal voordelen voor bedrijven, omdat het administratieve afhandelingproces versneld en vereenvoudigd wordt en er minder kans is op foutief ingeboekte facturen. Het geeft u de mogelijkheid documenten digitaal te archiveren. Hierdoor neemt het papierverbruik af, wat ten goede komt aan zowel het milieu als aan de ruimte in uw archiefkasten. Kortom:

  • Sneller administratief afhandelingproces
  • Simpeler administratief afhandelingproces
  • Lager papierverbruik

Facturen ontvangen op meerdere mailadressen

Aces Direct verstuurt de factuur naar het bij ons bekende e-mailadres. Facturen op meerdere e-mailadressen ontvangen? Ook dat is geen probleem. Aan elk factuuradres kan namelijk een eigen e-mailadres gekoppeld worden. Dit past u eenvoudig aan op “Mijn account” op onze website of u kunt contact opnemen met uw contactpersoon om deze wijzigingen door te voeren.

Facturatie op maat

Voor de verwerking van facturen hebben organisaties steeds vaker aanvullende eisen. Inhoudelijk, bijvoorbeeld door de naam van de verantwoordelijke inkoper of het afeveradres te vermelden, maar ook lay-out technisch. Wij nodigen u daarom uit om uw specifeke wensen altijd aan ons voor te leggen.