60 dagen bedenktermijn en defect omruilgarantie | Aces Direct

Bedenktermijn en omruilgarantie

Bedenktermijn en omruilgarantie

60 dagen bedenktermijn

Als je een product bestelt, kan het voorkomen dat je je bedenkt of gewoon het verkeerde product hebt besteld. Dit is natuurlijk geen probleem. Je hebt een bedenktermijn van 60 dagen.

Retourneren is gratis, mits in 100% nieuwstaat

De verzendkosten voor retour zendingen binnen Nederland nemen wij voor onze rekening. Voor retour-zendingen vanuit het buitenland vragen wij je contact op te nemen met je contactpersoon van Aces Direct. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht.

Producten dienen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend te zijn. Eventuele verzegelingen mogen niet verbroken zijn. Let op: als het product niet in 100% nieuwstaat is, brengen wij kosten in rekening voor het retour nemen van het product.

Product ongeopendProduct geopend en ongebruiktProduct geopend en gebruikt
Geen retourkosten15% van de verkoopprijs30% van de verkoopprijs

Wanneer is een product gebruikt?

Een product is gebruikt als deze is opgestart, geactiveerd en/of is ingesteld met specifieke persoons- of bedrijfsgegevens en daarbij niet meer is terug te brengen in fabrieksstaat. Indien gebruikssporen zichtbaar zijn is het product altijd gebruikt.

Uitzonderingen bedenktermijn

Enkele producten zijn uitgezonderd voor de 60 dagen bedenktermijn. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden. Dit betreft:

 • Software, beeld- of geluidsdragers of computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken
 • Speciaal voor jou bestelde en/of samengestelde producten (CTO/ BTO)
 • Producten waar uitdrukkelijk vermeld staat dat het recht niet geldt
 • Digitale producten zoals downloadbare software (ESD), software licenties en gift cards
 • Producten waar een contract aan verbonden is
 • Apple DEP orders
 • Uitgevoerde diensten

Terugbetaling

Na ontvangst en controle van jouw geretourneerde producten, ontvang je een creditfactuur. Deze kun je zelf verrekenen met eventuele openstaande posten. Of je kunt een verzoek bij je contactpersoon indienen om de factuur te laten betalen. Het bedrag ontvang je dan binnen 5 werkdagen.

60 dagen defect omruilgarantie

Als een product binnen 60 dagen na ontvangst niet (goed) werkt, kan het – indien mogelijk – zo snel mogelijk worden omgeruild tegen een vervangend exemplaar. Je kunt ook kiezen voor een creditfactuur. Producten die omgeruild worden, moeten teruggezet worden naar fabrieksinstellingen, en alle accounts dienen te worden verwijderd. Als dit niet kan, verzoeken wij je om zoveel mogelijk informatie met ons te delen (zoals inloggegevens), zodat wij de retour correct kunnen afwikkelen.

Algemene info over de 60 dagen retour regeling

 • Gebruik onze RMA-tool onder "Mijn account" of neem contact op met jouw contactpersoon.
 • De 60 dagen retourtermijn wordt gerekend vanaf de leverdatum.
 • Alle producten dienen compleet en in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • De producten dienen degelijk verpakt te zijn. Je kunt bij ons verpakkingsmateriaal bestellen om jouw retourzending goed verpakt op te sturen en zo de kans op transportschade te beperken.
 • Gebruik altijd het door ons toegezonden retourlabel om jouw bestelling te retourneren. Geen label ontvangen? Neem dan contact op met je accountmanager.
 • We verzoeken je om het product binnen 14 dagen na de aanmelding aan ons te retourneren. Let op: als je je product niet tijdig retourneert, brengen wij mogelijk kosten in rekening voor het vervangende product.
  Feedback