Adobe | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

Adobe

Adobe

Toonaangevende creatieve apps en services voor bedrijven

Iedere creatie start met creativiteit. Creativiteit zit in het DNA van Adobe en vult het DNA van Aces Direct aan. De game-changing innovaties van Adobe herdefiniëren de mogelijkheden van de digitale ervaring. Adobe levert een bijdrage aan het maken van de connectie tussen content en data en ontwikkelt nieuwe technologieën om zo creativiteit voor iedereen toegankelijk te maken en maakt daarmee een volgende generatie van verhalen vertellen mogelijk. Wij als Aces Direct omarmen die ambitie en spelen graag onze rol om jouw bedrijfsmodel aan te vullen of een compleet nieuw bedrijfsmodel te laten ontstaan.

Adobe Creative Cloud

Binnen de Adobe Creative Cloud suite vallen meer dan 20 van de belangrijkste creatieve Adobe desktop- en mobiele apps en services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografie, ontwerp, video, web en UX. Dat is niet alleen handig, maar het biedt daardoor ook een betere manier van samenwerken met je team of met de opdrachtgever. Waaruit bestaat Adobe Creative Cloud nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan?

Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud is de enige productiviteitsoplossing waarin Adobe’s baanbrekende PDF-technologie met de Acrobat- en Adobe Sign-apps is geïntegreerd om werknemers en klanten een volledig digitale ervaring te geven. Geef je organisatie de kracht om altijd en overal documenten te maken, samen aan documenten te werken, met één klik cruciale handtekeningen te verzamelen, en voorgoed af te stappen van handmatige processen.

Adobe Sign

Al je documenten snel en digitaal ondertekend, zonder rompslomp en zonder dat er ook nog maar één vel papier aan te pas komt. In een notendop is dat het idee achter Adobe Acrobat Sign, een handige cloudservice voor elektronische ondertekening. Met Adobe Acrobat Sign kun je snel en eenvoudig documenten ter ondertekening verzenden, laten ondertekenen en bijhouden.

Adobe Stock

Zoek de perfecte royaltyvrije stockafbeelding in een hoge resolutie om je volgende creatieve project naar een hoger plan te tillen. Allemaal te bekijken en beheren vanuit je Adobe Creative Cloud-apps: Photoshop, InDesign, Illustrator en andere desktop-apps van Adobe. De ideale manier om jouw creatieve proces nog sneller tot stand te brengen.

Wat is nieuw bij Adobe?

Adobe Substance 3D

Substance wordt Adobe Substance 3D. Hiermee voegt Adobe het 3D modelleren toe aan Adobe Creative Cloud. Je krijgt hiermee de beschikking over intelligente creatieve apps inclusief premium content. Het ecosysteem van Adobe Substance 3D bestaat uit een viertal belangrijke apps:

  • Adobe Substance 3D Painter
  • Adobe Substance 3D Designer
  • Adobe Substance 3D Sampler
  • Adobe Substance 3D Stager

Adobe Creative Cloud Pro

Met Adobe Creative Cloud beschik je over de meest veelzijdige creatieve applicaties om de mooiste assets te creëren. Voornamelijk zakelijke gebruikers maken hierbij veelvuldig gebruik van Adobe Stock. Speciaal voor deze doelgroep is Creative Cloud Pro in het leven geroepen.

Met Creative Cloud Pro profiteer je nu van onbeperkt gebruik aan standaard Adobe Stock assets binnen je Adobe applicaties, dé droom voor iedere designer. Het aanschaffen van losse Stock afbeeldingen is hiermee verledentijd.

Meer informatie?

Simon van Renswouw

Solution Advisor t. 013 762 19 08
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.