Adobe | Aces Direct

Adobe

Adobe

Toonaangevende creatieve apps en services voor bedrijven

Iedere creatie start met creativiteit. Creativiteit zit in het DNA van Adobe en vult het DNA van ACES Direct aan. De game-changing innovaties van Adobe herdefiniëren de mogelijkheden van de digitale ervaring. Adobe levert een bijdrage aan het maken van de connectie tussen content en data en ontwikkelt nieuwe technologieën om zo creativiteit voor iedereen toegankelijk te maken en maakt daarmee een volgende generatie van verhalen vertellen mogelijk. Wij als ACES Direct omarmen die ambitie en spelen graag onze rol om jouw bedrijfsmodel aan te vullen of een compleet nieuw bedrijfsmodel te laten ontstaan.

Adobe Creative Cloud


Binnen de Adobe Creative Cloud suite vallen meer dan 20 van de belangrijkste creatieve Adobe desktop- en mobiele apps en services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografie, ontwerp, video, web en UX. Dat is niet alleen handig, maar het biedt daardoor ook een betere manier van samenwerken met je team of met de opdrachtgever. Waaruit bestaat Adobe Creative Cloud nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan?

Adobe Document Cloud


Adobe Document Cloud is de enige productiviteitsoplossing waarin Adobe’s baanbrekende PDF-technologie met de Acrobat- en Adobe Sign-apps is geïntegreerd om werknemers en klanten een volledig digitale ervaring te geven. Geef je organisatie de kracht om altijd en overal documenten te maken, samen aan documenten te werken, met één klik cruciale handtekeningen te verzamelen, en voorgoed af te stappen van handmatige processen.

Adobe Sign


Deze Adobe Document Cloud- oplossing, is een cloudservice om elektronisch te ondertekenen. Je vervangt handtekeningen op papier door een volledig geautomatiseerde rechtsgeldige digitale ondertekening. Het enige wat je zelf moet doen is het document opstellen om het vervolgens met Adobe Sign snel en eenvoudig ter ondertekening digitaal te verzenden en bij te houden.

Adobe Stock


Zoek de perfecte royaltyvrije stockafbeelding in een hoge resolutie om je volgende creatieve project naar een hoger plan te tillen. Allemaal te bekijken en beheren vanuit je Adobe Creative Cloud-apps: Photoshop, InDesign, Illustrator en andere desktop-apps van Adobe. De ideale manier om jouw creatieve proces nog sneller tot stand te brengen.

Wat is nieuw bij Adobe?

NIEUW | Adobe Creative Cloud Pro

Met Adobe Creative Cloud beschik je over de meest veelzijdige creatieve applicaties om de mooiste assets te creëren. Voornamelijk zakelijke gebruikers maken hierbij veelvuldig gebruik van Adobe Stock. Speciaal voor deze doelgroep is Creative Cloud Pro in het leven geroepen.

Met Creative Cloud Pro profiteer je nu van onbeperkt gebruik aan standaard Adobe Stock assets binnen je Adobe applicaties, dé droom voor iedere designer. Het aanschaffen van losse Stock afbeeldingen is hiermee verledentijd.

Lopende Adobe promoties!


Adobe CCT is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €49,99.

Ben je een fervent gebruiker van Adobe en ben je voornemens om Adobe Creative Cloud voor Teams all Apps aan te schaffen? Dan is dit hét moment om bijv. jouw ontwerpen, foto's, video's, web en UX nog professioneler en eenvoudiger te bewerken. Deze actie geldt t/m 3 december, vraag dus snel jouw licentie aan!

Adobe Sign

Nu 50 Adobe Sign transacties voor 1 euro

Deze zomervakantie krijgt iedereen de kans om documenten -zelfs vanaf het vakantieadres- te voorzien van een rechtsgeldige (digitale) handtekening. Met de Adobe Sign zomeractie blijven de noodzakelijke werkprocessen voor jouw organisatie eenvoudig en soepel verlopen al zit de tekenbevoegde collega aan de andere kant van de wereld.

Ontvang gedurende de zomer 50 Adobe Sign transacties voor slechts 1 euro. Bepaal daarna pas of je overgaat tot de aanschaf van Adobe Sign for business of Adobe Sign for enterprise. Flexibel naar eigen wens, zoals het hoort.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.