De Adobe shop - ACES Direct

Adobe zakelijk kopen

Assortiment

Over Adobe


Welkom bij de Adobe shop van ACES Direct!

Adobe
Adobe Systems Incorporated is opgericht in 1982 door John Warnock en Charles Geschkke. Een ander sleutelfiguur van Adobe is Shantanu Narayen. Dit is de president en CEO van Adobe. Adobe is een softwareproducent en houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van grafische software. Het hoofdkantoor van Adobe is gevestigd in San Jose; een stad aan de westkust van de Verenigde Staten. En heeft het wereldwijd meer dan 14.000 medewerkers. Adobe opereert onder andere in Noord-Amerika, Europa, Japan en Latijns-Amerika. Het bedrijf verwierf vooral bekendheid met hun PDF- bestandformaat en het fotobewerkingsprogramma Photoshop. Het assortiment is de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo hebben ze tegenwoordig onder andere Illustrator, InDesign, Dreamweaver en Premiere. Adobe is de marktleider op het gebied van illustratie en beeldbewerkingssoftware. Naast de verkoop van verschillende grafische softwareproducten verkopen ze ook lettertypen. Deze lettertypes verkopen ze voornamelijk aan de zakelijk markt.

Waar komt de naam Adobe vandaan? Dit komt af van de ‘Adobe Creek’ dit is een beek achter het huis van een van de oprichters John Warnock. Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. Ze bieden creatieve oplossingen aan voor iedereen. Van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken.

Kernwaarden
Adobe hanteert verschillende kernwaarden:
• Vernieuwend
• Uitzonderlijk
• Oprecht
• Betrokken

Verantwoord ondernemen
Adobe gelooft dat creativiteit zorgt voor een positieve verandering:
• Onderwijs: Adobe stimuleert creativiteit onder de volgende generatie.
• Duurzaamheid: Adobe hanteert dat al hun bedrijfsactiviteiten aandacht hebben voor het behouden van de natuurlijke hulpbronnen.
• Community: Adobe investeert in de community door de beste ideeën van medewerkers en partners te realiseren.

Meest populaire artikelen

  Feedback