APC zakelijk kopen

Assortiment

Over APC

Welkom bij de APC shop van ACES Direct!
De wereld van de e-business draait 24 uur per dag door en downtime wordt er uitgedrukt in dollars. Daarom biedt APC bescherming tegen een van de voornaamste oorzaken van gegevensverlies, schade aan hardware en downtime: problemen met de stroomvoorziening. APC De volledige naam is APC By Scheinder Electric. APC is de afkorting voor American Power Conversion. Het Amerikaanse bedrijf is in 1981 opgericht met de focus op onderzoek en ontwikkeling van zonne-energie.

APC
is een toonaangevende producent van end-to-end producten op het gebied van spanningsbeveiling voor wissel- en gelijkstroom, zoals piekonderdrukkers, UPS-systemen en spanningsregulatieapparatuur. Sinds juli 1988 is APC een beursgenoteerd bedrijf en in 2007 is APC overgenomen inclusief haar 12.000 medewerkers. Sinds februari 2007 is Laurent Vernerey de CEO van APC.

In 1989 kwam de award winnaar PowerChute software op de markt. Ook werden in dat jaar de producten van APC gedistribueerd door de twee grootste partijen. Dit zijn namelijk Tech Data en Ingram Micro. APC bleef de markt overnemen met nog eens 155 nieuwe producten in 1990 op de markt te brengen. Zo brachten ze toen onder andere de surgeprotectors op de markt.

Wat biedt APC aan APC biedt producten aan op het gebied van IT voor de zakelijke markt.
Hierbij kan onder andere gedacht worden aan racks, netspanningsbeveiliging, vervangingssbatterijen, uninterruptible power supplies(ups) en cooling units. APC is essentieel voor bedrijven waar systeemuitval onbespreekbaar is. Zo beschermt APC bedrijven tegen belangrijkste oorzaken die schade aan hardware, systeemuitval, oververhitting etc. veroorzaken. Zo kan er veilig gewerkt worden. Is er een storing binnen uw bedrijf dan kunt u door middel van APC apparatuur gewoon werken. Heeft u bijvoorbeeld stroomuitval door een blikseminslag dan zorgt de UPS voor automatisch noodstroom. De tijdelijke stroomvoorziening kan geautomatiseerd en gecontroleerd afgesloten worden. Dit leidt er toe dat fysieke schade aan uw hardware voorkomen kan worden. Zo kan uw bedrijf 24 uur per dag blijven werken. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele belemmeringen.

Overname APC
Ze werden overgenomen door het bedrijf Schneider Electric. Dit is een Europese multinational, het staat bekend voor hun expertise op het gebied van management en automation. Het hoofdkantoor van APC is gevestigd in West Kingston, Rhode Island in de Verenigde Staten. APC heeft wereldwijd meer als 113.900 medewerkers. Deze zitten gevestigd in totaal 102 kantoren over de hele wereld.

Motto van APC ‘’ altijd in bedrijf, altijd beschikbaar’’

Heeft u advies nodig voor het kiezen van de juiste APC product? Gebruikt dan een van de onderstaande APC product selectors:
UPS selector voor PCs en netwerken
Surge protection selector
NetShelter selector
Kabel selector
Batterij selector
roduct demo en video

Meest populaire artikelen

  Feedback