Apple Financial Services | Aces Direct

Wij zijn vanaf 11:00 uur gesloten vanwege onze jubileumreis. Maandag staan wij vanaf 08:30 uur weer voor je klaar. Wil je teruggebeld worden? Mail je persoonlijke contactpersoon of verkoop@acesdirect.nl

Apple Financial Services

Apple Financial Services

Met de nieuwe financieringsopties is het nog eenvoudiger om Apple producten op een kosteneffectieve manier in je organisatie te introduceren*. Alle kosten met betrekking tot implementatie, beheer, accessoires en professional services kunnen worden meegenomen.

Apple Financial Services biedt flexibele voorwaarden en programma’s die het makkelijk maken om devices en diensten te leasen, wat de implementatie-eisen ook zijn. Daarbij wordt de restwaarde op voorhand meegerekend. Als je samenwerkt met Apple Financial Services, haal je niet alleen waarde in huis met oplossingen voor strategisch levenscyclusbeheer, maar beschik je ook over één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.


Innovatieve betalingsschema’s


Apple producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een hoge restwaarde. Een slimme investering dus. Apple Financial Services houdt rekening met deze langdurige waarde, wat interessant is voor de financiële structuur van je bedrijf of organisatie.

Duidelijke contracten


Je kunt op een eenvoudige, flexibele en prettige manier gebruikmaken van alle technologie die je organisatie of instelling nodig heeft, precies zoals je van Apple kunt verwachten.

Flexibele termijnen


Je kunt de termijnen aanpassen aan de behoeften van je organisatie of instelling. Apple Financial Services biedt klantvriendelijke opties voor het beëindigen van de termijn, zodat je kunt bijsturen op veranderingen. Jij bepaalt wanneer het tijd is om over te stappen op andere devices.

Bedrijf

Met Apple Financial Services kun je plannen maken voor de lange termijn en tegelijkertijd beslissingen nemen op de korte termijn om je bedrijfsdoelen te realiseren.

Of je nu een nieuwe strategie ontwikkelt of de nieuwste Apple technologie snel wilt toepassen in je bedrijf, met Apple Financial Services kun je altijd de beste beslissingen nemen.

Aces Direct helpt je graag tijdens dit proces om te laten zien wat je met Apple Financial Services kunt besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Meer informatie?

Robin Verelst

Solution Advisort.013 762 18 06
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

* De minimale besteding is €2.500,- ex btw op basis van de nieuwaarde van de gekozen producten. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op.
Voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. De berekening is op basis van 24 maanden Fair Market Value Lease. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie.
De verstrekte gegevens zijn uitsluitend bedoeld als indicatie. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.
  Feedback