Dell | Aces Direct

Dell

Dell

Al meer dan 28 jaar heeft Dell landen, gemeenschappen, klanten en individuele personen in staat gesteld om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen ons bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken, of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld. Lees meer over ons verhaal, onze doelstelling en de mensen achter onze klantgerichte benadering.

Assortiment

Dell endpoint security

Bij aanvallen van buitenaf, waarbij data verloren gaat, krijgt in 64% van de gevallen het bedrijf de schuld. En niet de hacker.

Een goede endpoint securitystrategie is key! Bewustwording van risicogebieden is een belangrijk onderdeel van die strategie. Met de Aces Direct security scan worden deze risicogebieden in kaart gebracht en daarmee de eerste belangrijke stap gezet om dataverlies te voorkomen. Lees hier hoe Dell aankijkt tegen endpoint security en neem vandaag nog contact met ons voor een security scan.

Werken heruitgevonden

Inmiddels is thuiswerken niet meer weg te denken uit onze manier van werken. Er is veel over gezegd en geschreven, maar wat is er nodig om een organisatie “futureproof” te maken?

ACES Direct heeft de kennis en kunde om het brede Dell portfolio in te zetten om je bedrijfsvoering te transformeren. De inzet van een combinatie aan devices, passende security en netwerk in combinatie met de overall infrastructuur is essentieel om medewerkers tevreden en productief te houden.


Dell Latitude met ingebouwde AI

Dell zet met de Latitude familie de volgende stap in personal computing. Door de toevoeging van AI-technologie wordt personal computing nog persoonlijker. De datagerichte en intelligente Latitude past zich volledig aan jouw manier van werken aan en vertaalt dit naar een optimale gebruikservaring.


Dell EMC PowerStore

Met de nieuwe Dell PowerStore-reeks hoef je niet langer een afweging te maken tussen prestatievermogen, schaalbaarheid en opslagefficiëntie. Deze datagerichte, intelligente en aanpasbare storage-infrastructuur transformeert en mobiliseert zowel traditionele als moderne workloads.

  Feedback