Dell | Aces Direct
open menu
Zoeken
Zoeken

Dell

Dell

Al meer dan 28 jaar heeft Dell landen, gemeenschappen, klanten en individuele personen in staat gesteld om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen ons bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken, of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld. Lees meer over ons verhaal, onze doelstelling en de mensen achter onze klantgerichte benadering.

Assortiment

De toekomst van werken

De combinatie van offline en online vergaderen is voor vele organisaties dé toekomst van werken. Dit wordt ook wel de "Work from Anywhere” -mentaliteit genoemd. Heb jij deze nieuwe mentaliteit al omarmd?

We stop at nothing

Kies een partner die jou helpt klaar te zijn voor de toekomst!

Meer dan ooit is de toekomst gericht op technologieën die samen moeten werken. Er wordt niet perse meer vanaf één locatie gewerkt en dat zorgt voor digitale uitdagingen waar jij de juiste partner voor nodig hebt.

Een partner die weet dat oplossingen flexibel, verantwoordelijk en veilig moeten zijn. Een partner die niet stopt om te helpen - zodat jij klaar bent voor wat komen gaat en kunt blijven gaan.

Together, we stop at nothing!

Werken heruitgevonden

Inmiddels is thuiswerken niet meer weg te denken uit onze manier van werken. Er is veel over gezegd en geschreven, maar wat is er nodig om een organisatie “futureproof” te maken?

ACES Direct heeft de kennis en kunde om het brede Dell portfolio in te zetten om je bedrijfsvoering te transformeren. De inzet van een combinatie aan devices, passende security en netwerk in combinatie met de overall infrastructuur is essentieel om medewerkers tevreden en productief te houden.


Dell Latitude met ingebouwde AI

Dell zet met de Latitude familie de volgende stap in personal computing. Door de toevoeging van AI-technologie wordt personal computing nog persoonlijker. De datagerichte en intelligente Latitude past zich volledig aan jouw manier van werken aan en vertaalt dit naar een optimale gebruikservaring.


Dell EMC PowerStore

Met de nieuwe Dell PowerStore-reeks hoef je niet langer een afweging te maken tussen prestatievermogen, schaalbaarheid en opslagefficiëntie. Deze datagerichte, intelligente en aanpasbare storage-infrastructuur transformeert en mobiliseert zowel traditionele als moderne workloads.